Serialul YARGI (Judecata) (la Kanal D: Secrete de familie) a ajuns la marele final, odată cu episodul 95.

Episodul va fi urmărit de întreaga echipă a serialului, împreună cu publicul, la Centrul de Congrese Lütfü Kırdar, iar încasările din bilete sunt donate Fundației pentru Educație TEV.

Actorii încearcă să-și creioneze sentimentele și să le transmită prin intermediul social media, dar își dau seama cât de insuficiente pot fi cuvintele în astfel de momente.

PINAR DENİZ:

„Acesta este sfârșitul unei etape pentru mine.
Nu știu cum să-mi exprim sentimentele.
Orice aș scrie, orice aș spune va fi incomplet.
A fost cea mai frumoasă poveste pentru care am fost vreodată recunoscătoare.
Dragii mei colegi de călătorie.
Dragul meu public.
Am trăit cea mai frumoasă primăvară alături de voi.
Îmi voi aminti mereu de voi cu dor.
În seara aceasta ne întâlnim pentru ultima oară.
Pentru fiecare clipă pe care ați adăugat-o vieții mele, ce bine că ai existat, YARGI!”

KAAN URGANCIOĞLU:

„Doliu și sărbătoare… Va fi o seară interesantă. Niciodată aceste două emoții nu au fost atât de apropiate… Va fi o experiență pe care nu o știu… Oare am asimilat eu o astfel de scriere punctată citind scenariile lui Sema? Nu știu… Și multe alte lucruri pe care nu le știu… și toți colegii mei de echipă care sunt alături de mine, în fața mea, în spatele meu în timp ce trec prin greutățile învățării și ale experienței… care îmi fac munca foarte ușoară, purtând multe poveri alături de mine… Vă iubesc foarte mult… Vă rog să-mi dați binecuvântarea voastră… Va fi o seară dificilă, dar ce a spus Ilgaz? Dacă nu treci prin durere, nu poți ieși din ea.”

Muhsin Akgün, artistul fotograf al evenimentelor importante, marchează momentul cu o fotografie de la ședința foto pentru promovarea serialului: 29 august 2021.

Sema Ergenekon, scenarista serialului, mărturisește: „YARGI a fost unul dintre cele mai frumoase drumuri ale vieții mele. Îmi voi aminti întotdeaua zâmbind cu fericire, iubire, dor. Sănătate tuturor celor care și-au adus aportul.„ și alege pentru ultimul episod motto-ul: „Totul începe pentru a se sfârși.„ (Cicero)

Cuvintele scrise de Sema Ergenekon au atins deseori inimile și actorii le-au transpus în realitate, Pınar Deniz și Kaan Urgancıoğlu s-au dedicat fabulos personajelor Ilgaz și Ceylin, regizorii Ali Bilgin și Beste Sultan Kasapoğulları au creat o lume profundă căreia Toygar Ișıklı i-a dăruit o muzică fascinantă.  

Reclame
Reclame
Reclame