Serialul de mare succes YARGI va debuta mâine seară la Kanal D România sub titlul „Secrete de Familie„.

Datorită performanței din acest serial, Pınar Deniz şi Kaan Urgancıoğlu au primit prestigiosul trofeu Fluturele de Aur pentru Cea mai Bună Actriță și Cel mai Bun Actor.

De fapt, serialul a obținut tot ce s-a putut la a 48-a ediție (4 decembrie 2022) a Premiilor Fluturele de Aur (ALTIN KELEBEK) din Turcia:

  • Premiul pentru cel mai bun serial- YARGI
  • Premiul pentru cel mai bun scenariu- Sema Ergenekon
  • Premiul pentru cel mai bun regizor- Ali Bilgin
  • Premiul pentru cea mai bună actriță- Pınar Deniz
  • Premiul pentru cel mai bun actor- Kaan Urgancıoğlu

Kaan Urgancıoğlu declara cu prilejul primirii trofeului:

„Mama mi-a spus că ar fi foarte bine dacă i-aș mulțumi.

Mi-a mai spus să nu o uit pe bunica.

Sigur că este imposibil să-i văd separat de familia mea, așa că mulțumesc întregii familii, verilor, fratelui, unchiului, mătușii.

Tata a plecat prea devreme dintre noi. Cu fiecare zi care trece înțeleg cât de puternic a fost. (Kaan avea 13-14 ani).

Bunicul, de asemenea. Ne-a format familia, filozofia familiei. Ne-a arătat cât de importantă e masa în familie.

Când m-a văzut la vârsta de 3 ani, oricum s-a stins când aveam 3 ani și jumătate, a spus: „Băiatul ăsta o să se facă artist.„. N-a apucat să mă vadă, dar a avut dreptate. O fac de mult pe artistul, dar am înțeles că nu are nicio semnificație dacă nu faci parte dintr-o poveste bună. De aceea îi mulțumesc foarte mult celei care a creat această poveste, Sema Ergenekon. Gândesc că pentru a fi atât de creativ, trebuie să fii foarte aproape de Creator (de Dumnezeu).

Ali Bilgin ne este prieten la nevoie, părinte la nevoie. Cu fiecare zi care trece respectul și iubirea mea față de el cresc tot mai mult. Mulțumesc foarte mult.

Întreaga echipă YARGI. Sunt oameni atât de afectuoși. Vă iubesc pe toți foarte mult. Ce bine că existați! Mă străduiesc să vă merit. Ne străduim.

Kerem Çatay pune la dispoziție tuturor celor despre care am vorbit un enorm spațiu de joc (referindu-se la jocul actoricesc). Îți mulțumesc foarte mult. Trăim zilnic răsplata acestui fapt.

În zilele noastre, când este foarte greu să fii chiar și copil, mulțumesc foarte mult tuturor colegilor actori pentru curajul de a fi actori. Acest trofeu există grație vouă. Vă mulțumesc foarte mult.”

Pınar Deniz, câștigătoarea premiului pentru cea mai bună actriță, a declarat:

„Eram o copilă când vizionam Premiile Fluturele de Aur și visam să pot câștiga cândva acest trofeu. Înainte de toate, vreau să vă mulțumesc pentru că ați împlinit visul unui copil.

Am avut sentimente confuze în ultima vreme. În copilărie îmi era frică de sentimente deoarece singurul sentiment pe care îl puteam transmite era furia. Poate pentru că nu am cunoscut până atunci alte sentimente. Într-o zi am văzut un film unde, din cauza banilor, erau masacrați copii. M-a afectat foarte mult. Am plâns foarte mult. În metrou i-am spus unei prietene: „Ca om, trebuie să salvez această lume, trebuie să ajut acești oameni. Și cocret, acest sentiment a făcut din mine o actriță. Vă mulțumesc foarte mult. Draga mea echipă de serial, dacă voi n-ați fi fost, mi-ar fi fost extrem de greu. Erau scene foarte dificile când mi-a fost foarte teamă că nu voi exprima suficient personajul Ceylin. Ați fost mereu alături de mine. În special tu, partenerul meu drag, Kaan, mi-ai luminat calea. Ali Bilgin (regizorul), Sema Ergenekon (scenarista). Sema, plângi? Nu poți face asta! Kerem Çatay, Beste… Este o echipă minunată. Uneori, în acest sector, ți-e greu să te simți la adăpost, ți-e greu să fii real. Uneori îmi spun că acest sector nu e pentru mine și voi renunța la actorie, dar am continuat cu forța primită de la voi. Și acum trebuie să plec pentru a nu plânge!„

Reclame
Reclame
Reclame