Jurnalista Oya Doğan, recunoscută în brească sub titulatura de „Dizi Doktoru/Doctor în Seriale„, s-a tot întrebat de ce comediile romantice ale acestei veri nu au prins deși aparent au aceleași ingrediente ca în anii trecuți.

Pregătirile pentru această vară au fost făcute cu aceeași formulă: fete frumoase, bărbați chipeși, iubiri aparent imposibile, personaje care se îmbracă de parcă ar fi pe podium și nu acasă, pe stradă sau la serviciu, dar nu a funcționat!

Kerem Bürsin și Hafsanur Sancaktutan, actorii principali din Ya Çok Seversen, au fost invitații emisiunii Mevzu Așk având-o ca gazdă pe Yasemin Șefik la Episode TV.

A fost o emisiune foarte plăcută și amuzantă, dar a existat un moment în care Oya Doğan a înțeles de ce această formulă nu a funcționat.

Kerem este cu 13 ani mai mare decât Hafsanur și se simte mai mare decât ea, iar Hafsanur îl tot înțeapă că este mai tânără decât el. Bineînțeles, toate acestea sunt făcute în glumă!  Câteva zile mai târziu, jurnalista a urmărit un alt interviu al lui Kerem și el vorbește despre cât de tânără și respectuoasă este Hafsanur. Vorbește de parcă Kerem Bürsin este un actor din perioada Yeșilçam și o tânără actriță îl respectă. Jurnalista spune: „Ceea ce înțeleg eu printre rânduri este că această problemă de vârstă este importantă pentru Kerem Bürsin și Hafsanur Sancaktutan! Ca atare, chimia acelui cuplu nu iese la iveală și nu determină spectatorul să vrea ca acest cuplu să fie și în viața reală…

Aici nu există chimie, dar nu au prins nici celelalte seriale.

Jurnalista scrie:

„Există un decalaj serios între generația Y și generația Z. Există o diferență de percepție și de stil. Generația Y scrie aceste scenarii. Iubirea, problemele aparent imposibile, secretele ascunse de familie, tacticile de iubire continuă și continuă în scenarii… Toate acestea nu înseamnă nimic pentru Generația Z. Chiar și viziunea lor asupra iubirii este diferită de cea a generației Y! Mai mult, actorii generației Z joacă în aceste scenarii. Și pentru că nu cred atât de mult în ceea ce joacă, acel romantism nu trece la public.„

Și mai spune Oya Doğan: “Pe scurt, milenialii (generația Y) trebui să se actualizeze și să depună mai multe eforturi pentru a înțelege generația Z, ceea ce ar putea fi foarte frustrant. În caz contrar, multe alte seriale vor fi incluse în „Biblioteca serialelor de scurtă durată”.

Reclame
Reclame
Reclame