Un serial pentru care s-au vehiculat numele actorilor İlhan Şen şi Neslihan Atagül

İlhan Şen are proiect. Cine va fi partenera lui Uğur Güneş?

În grila de toamnă a postului național de televiziune TRT vor fi difuzate ultimele două episoade ale serialului istoric ALPARSLAN care l-a avut în rolul principal pe Barış Arduç.

Serialul Selahaddin Eyyubi se vrea o continuare a serialului ALPARSLAN. Pentru rolul principal s-au purtat discuții cu İbrahim Çelikkol, dar, conform jurnalistei Birsen Altuntaș, negocierile au eșuat. Cel cu care se poartă discuții în prezent este Uğur Güneş care a fost protagonistu serialului „Al Sancak„ difuzat tot de TRT1 și pentru care s-a decis finalul într-un mod neașteptat.

Până se va confirma numele protagonistului, să ne amintim că producătorul Emre Konuk anunța în august 2021 un proiect comun Akli Film (Turcia) și Ansari Shah Film (Pakistan), Selahaddin Eyyubi (Saladin, fondatorul Dinastiei Ayyubid), care a devenit unul dintre cei mai importanți eroi ai lumii islamice, salvând Ierusalimul de la ocupația cruciată de 88 de ani.

În luna ianuarie a acestui an, Birsen Altuntaș scria că rolul principal va fi interpretat de İlhan Şen. Și mai scria că rolul principal feminin, Ismat ad-Din Khatun, soția lui Selahaddin Eyyubi, i s-a propus actriței Neslihan Atagül.

İlhan Şen are alt proiect. Probabil de aceea se caută un actor pentru rolul principal masculin.

Ar putea fi Neslihan Atagül cea care va da viață roluui principal feminin? Vom vedea!

Reclame
Reclame
Reclame