Halit Ergenç şi Bergüzar Korel s-au cunoscut în perioada serialului de mare succes „Binbir gece/O mie una de nopți„ și s-au căsătorit în 2009.

În 2010 s-a născut Ali. Peste 10 ani, a venit pe lume Han și în noiembrie 2021, s-a născut Leyla.

S-a scris că s-au mutat la Londra și vor veni la Istanbul doar când vor avea proiecte.

Ea scria de la Londra:

„Acolo unde îți este familia, desigur, este acasă. Dar îmi este foarte dor de micul meu balcon, de aparatul meu de cafea, de fotoliul meu, de pereții mei, de dușul meu, ușa, covorul, salteluțele din camera de joacă, perna mea, fotografiile de pe perete, magneții de pe frigider, pe care i-am adus mereu cu mare emoție din fiecare țară vizitată, primul desen al lui Ali, soarele care atingea camera noastră, coridorul pe care treceam noaptea, când mă trezeam, pentru a-mi săruta copiii când dorm și pentru a le șopti rugăciune la ureche, masa de mic dejun, farfuriile mele, prosoapele, cearșafurile, săpunul, dulapul meu, toate amintirile noastre care au lăsat urme asupra noastră și pe pereții care fac casa să fie casă…„.

Cu siguranță i-a fost dor și de actorie!

Ei bine, aceasta se întoarce pe scena de teatru.

Va avea două reprezentații în 22 și 27 octombrie cu piesa „Fetele și băieții„ de Dennis Kelly, pusă în scenă la Teatrul Craft în regia lui İbrahim Çiçek.

Elçin Sangu scria despre prestația actoricească a acesteia: „Fetele și băieții„, o performanță magnifică Bergüzar Korel”.

Îmi place mult această fotografie pentru că e de la finalul celor 90 de minute, în timpul aplauzelor, privind acel frumos public, zâmbind ștrengar, plângând și simțind recunoștință pentru munca mea, e fotografia care are urma pe care mi-a lăsat-o pe suflet…

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate