Bergüzar Korel şi-a amintit cum, în urmă cu trei ani, a susținut un concert, pentru prietenii săi, în clubul Touché de la Centrul de Performanță a Artelor Zorlu. 

Alături de Aykut Gürel ve Orkestra, actrița a oferit atunci o seară minunată celor prezenți și între invitați au fost: Burak Sağyaşar, Boran Kuzum, Engin Hepileri, Ferhan Şensoy, İbrahim Selim, Merve Dizdar, Miray Daner, Onur Büyüktopçu, Timur Savcı, Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola, Enis Arıkan și Selma Ergeç.

Actrița a postat una dintre melodiile pe care le-a cântat în acea seară. Comentariul care a însoțit melodia compusă de Kenan Doğulu:

„Am cântat cu cei mai dragi mie, cele mai dragi cântece. În cei trei ani care au trecut s-au schimbat multe, dar nimeni dintre cei a căror inimă a bătut, alături de mine, în acea seară, nu s-a schimbat. Astăzi, toți s-au vorbit între ei și au distribuit pe stories acea seară. Pentru a-mi mai potoli dorul de a mă face fericită. Ce prețioși sunt prietenii care îți sunt alături în momentele fericite! Ce prețioasă continuitate! Vă îmbrățișez și vă pup cu dor pe fiecare dintre voi. Petrecerea să înceapă când noi vom zâmbi. (făcând aluzie la cântecul de mai jos.„


Și cu subtitrare!


Reclame
Reclame
Reclame