După un prim sezon cu audiențe record, producția OGM Pictures “Kırmızı Oda/Camera Roșie” a avut un al doilea sezon în care nu a reușit să ocupe loc între primele zece producții ale zilei, de aceea patronul postului TV8, Acun Ilıcalı, a anunțat o pauză, timp în care s-a ajuns la un nou acord cu Erkan Petekkaya care va reveni în rolul Sadi.

Actorul a avut o prestație excepțională anul trecut.

Se pare că supărarea lui Petekkaya, exprimată, după ce TV8 a difuzat festivitatea Premiilor Muzicale, iar Erkan Petekkaya a reacționat în social media, în sensul că că o persoană care nu poate fi un exemplu bun pentru tineri a primit două premii: premiul pentru ascensiune și premiul pentru cel mai bun videoclip.

Erkan Petekkaya scria atunci în social „Mi-e rușine că sunt pe postul dumneavoastră, domnule Acun.„ și a exclamat un fel de „huo!„.

Om de televiziune cu experiență, Acun Ilıcalı nu i-a răspuns personal, dar într-o ediție a emisiunii SURVIVOR a făcut o trimitere spunând unor concurenți: „Ceea ce numești subiect Twitter, e că, în urmă cu două zile, omul care filma serial la noi, m-a înjurat. Eu trec peste așa ceva râzând.„

Vom vedea dacă revenirea lui Petekkaya va fi de bun augur pentru CAMERA ROȘIE.

Reclame
Reclame
Reclame