Erkan Petekkaya revine în Camera Roșie


După un prim sezon cu audiențe record, producția OGM Pictures “Kırmızı Oda/Camera Roșie” a avut un al doilea sezon în care nu a reușit să ocupe loc între primele zece producții ale zilei, de aceea patronul postului TV8, Acun Ilıcalı, a anunțat o pauză, timp în care s-a ajuns la un nou acord cu Erkan Petekkaya care va reveni în rolul Sadi.

Actorul a avut o prestație excepțională anul trecut.

Se pare că supărarea lui Petekkaya, exprimată, după ce TV8 a difuzat festivitatea Premiilor Muzicale, iar Erkan Petekkaya a reacționat în social media, în sensul că că o persoană care nu poate fi un exemplu bun pentru tineri a primit două premii: premiul pentru ascensiune și premiul pentru cel mai bun videoclip.

Erkan Petekkaya scria atunci în social „Mi-e rușine că sunt pe postul dumneavoastră, domnule Acun.„ și a exclamat un fel de „huo!„.

Om de televiziune cu experiență, Acun Ilıcalı nu i-a răspuns personal, dar într-o ediție a emisiunii SURVIVOR a făcut o trimitere spunând unor concurenți: „Ceea ce numești subiect Twitter, e că, în urmă cu două zile, omul care filma serial la noi, m-a înjurat. Eu trec peste așa ceva râzând.„

Vom vedea dacă revenirea lui Petekkaya va fi de bun augur pentru CAMERA ROȘIE.

Reclame
Reclame
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.