Lui ERKAN PETEKKAYA îi este rușine cu postul de televiziune unde e difuzat serialul în care joacă


Actorul Erkan Petekkaya a avut o revenire foarte bună cu rolul Sadi din serialul KIRMIZI ODA difuzat la postul de televiziune TV8. Pentru că a fost plăcut de public, parcursul personajului a fost prelungit.

Recent, TV8 a difuzat o festivitate Premiilor Muzicale, iar Erkan Petekkaya a reacționat în social media.

Actorul s-a revoltat că o persoană care nu poate fi un exemplu bun pentru tineri a primit două premii: premiul pentru ascensiune și premiul pentru cel mai bun videoclip.

Erkan Petekkaya a scris că nu poți premia pe cineva care a postat în social media imagini care arătau că se masturba în avion. A mai scris: „Mi-e rușine că sunt pe postul dumneavoastră, domnule Acun.„ și a exclamat un fel de „huo!„.

Premiile nu erau acordate de postul TV, ci era doar difuzorul

Acun Ilıcalı nu i-a răspuns personal, dar într-o ediție a emisiunii SURVIVOR a făcut o trimitere spunând unor concurenți: „Ceea ce numești subiect Twitter, e că, în urmă cu două zile, omul care filma serial la noi, m-a înjurat. Eu trec peste așa ceva râzând.„

Când Erkan Petekkaya nu a apărut în fragmentul episodului ce urma să fie difuzat, mulți au crezut că în acest mod a ales să răspundă patronul postului de televiziune.

Actorul a fost contactat de TV100 și a declarat:

„După o lungă perioadă de timp în care am avut probleme cu rinichii, marți am fost operat de urgență. Gândindu-mă doar la telespectatori, a doua zi m-am dus la filmări, deși medicul mi-a spus că trebuie să mă odihnesc timp de trei zile, reușind să filmez foarte greu scenele mele. Este singurul motiv pentru care nu apar în fragment.„

Personajul interpretat de Erkan Petekkaya a ajuns la final (fără a avea o legătură cu incidentul din social media) și actorul a mulțumit tuturor spunând că personajul a fost creat de întreaga echipă și de unul singur nu ar fi reușit să-i dea viață.

Reclame
Reclame
Reclame

Un gând despre “Lui ERKAN PETEKKAYA îi este rușine cu postul de televiziune unde e difuzat serialul în care joacă

  1. Pingback: Erkan Petekkaya revine în Camera Roșie – VIAȚA CU AROMĂ DE CAFEA

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.