Uraz Kaygılaroğlu și-a pus amprenta asupra festivității de premiere


Uraz Kaygılaroğlu a primit trofeul Cel mai îndrăgit actor de film în cadrul Premiilor Stelele Anului acordate de Universitatea Tehnică Yıldız.

Actorul și-a pus amprenta asupra serii cu un discurs dedicat „Asociației de Combatere a Abuzului asupra Copiilor UCIM„ fondată și condusă de un cadru didactic.

Uraz Kaygılaroğlu a subliniat că în ultimul an, de când populația este izolată din cauza coronavirusului, am avut de trăit tot felul de experiențe, unii au învățat să facă pâine, alții și-au pierdut pâinea, unii ne-au inspirat online să facem sport, alții au fost obligați să nu se miște deloc, cei care au avut permisiunea s-au deplasat dintr-un punct în altul, iar alții care nu au avut permisiunea, au călătorit în interiorul propriei persoane. Din păcate, unii au fost nevoiți să stea sub același acoperiș cu cei care comit abuzuri împotriva lor dacă nu cumva cei care îi abuzează sunt acolo unde trebuie să meargă zi de zi, la muncă sau la școală. A subliniat că a crescut numărul abuzurilor și agresiunilor împotriva copiilor și femeilor, agresorii fiind, conform cercetărilor, din cercurile apropiate, din familie, de la școală sau lăcașuri de cult. A spus că cei care comit astfel de abuzuri nu au semnalmente particulare, se confundă cu cei normali, iar aceste spirite bolnave și josnice nu pot fi reclamate de copii pentru că copiilor le e greu să arate spre tată, mamă, unchi, bunic, profesor sau imam că doar creștem crezând cel mai mult în aceste persoane…

„Nu tăceți, copii eroi! Dacă simțiți că se greșește, că sunteți atinși într-un mod rău, că vi se vorbește cum nu sunteți obișnuiți, probabil că aveți dreptate…„

A vorbit despre „Asociația de Combatere a Abuzului asupra Copiilor UCIM în calitate de purtător de cuvânt, iar discursul lui a fost foarte apreciat inclusiv de colegi din breaslă.

Dar, mai presus de toate, a vorbit în calitate de tată de fată. A avut discursul scris pe foi cu desenele făcute de fiica sa și a mărturisit că a vrut să atragă și mai mult atenția astfel.

Absolut impresionant gestul lui Uraz Kaygılaroğlu!

Am mai scris pe blog despre această asociație. Despre faptul că Engin Akyürek este membru de onoare al acestei asociații.

https://viatacuaromadecafea.com/2019/04/28/cat-de-iubit-este-engin-akyurek/

Bravo actorilor care se implică în astfel de campanii de conștientizare și susținere!

Reclame
Reclame
Reclame

3 gânduri despre „Uraz Kaygılaroğlu și-a pus amprenta asupra festivității de premiere

Adăugă-le pe ale tale

  1. Felicitări Uraz , ma bucur pentru ca a avut curajul să vorbească pentru drepturile pe care le avem fiecare, fiind tata de fata ceea ce a spus a fost din suflet! Inca o data Felicitări! Sănătate va doresc tuturor!🤗🥰

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: