Cât de iubit este Engin Akyürek!


De patru ani încoace, fanii actorului Engin Akyürek se reunesc, prin reprezentanții lor din diferite țări ale lumii, pentru ca, de ziua acestuia, să facă o donație unei asociații care își desfășoară activitatea în scop caritabil.
Apoi, la o dată pe care o stabilesc de comun acord, se întâlnesc cu actorul la sediul respectivei asociații.
De această dată, actorul Engin Akyürek și reprezentanții fanilor săi din șaisprezece țări ale lumii (printre care: Argentina, SUA, Italia, Mexic, Iran, Uruguay, Canada) s-au întâlnit la sediul Asociației pentru Combaterea Abuzului asupra Copiilor, asociație care are ca președinte și fondator un cadru didactic.
Reprezentanții fanilor au spus că iubirea pentru celebrul actor se transformă astfel într-o acțiune de vindecare a unor răni ale societății.
bandicam 2019-04-28 20-39-11-877.jpg
Engin Akyürek a mărturisit că este foarte fericit:  “Mă străduiesc doar să fac cât mai bine cu putință ceea ce am de făcut. Această iubire mă face foarte fericit. Relația aceasta care s-a înfiripat de patru ani între mine și publicul meu, se transformă într-o contribuție concretă în folosul omeniei. Este o onoare să putem contribui la combaterea abuzului asupra copiilor și reabilitarea în această privință, o problemă care este la fel de importantă în țara noastră precum este în întreaga lume. Mulțumesc tuturor celor care au contribuit la organizare, celor care înfiripă aceste relații cu iubire și reprezentanților asociației.„
*****
bandicam 2019-04-28 15-33-02-795bandicam 2019-04-28 15-38-34-844bandicam 2019-04-28 15-48-49-953bandicam 2019-04-28 15-49-54-836bandicam 2019-04-28 15-51-46-666
Reprezentanții asociației au mulțumit și prin intermediul Instagram: „Astăzi, Președinta asociației noastre Saadet Özkan , Vicepreședintele Yücel Ceylan , Engin Akyürek și fanii #enginakyürek veniți din toate colțurile lumii, s-au întâlnit la „Asociația de Combatere a Abuzului asupra Copiilor UCIM a profesoarei Saadet„. Mulțumim fanilor cu suflet frumos ai actorului Engin Akyürek pentru sprijinul acordat asociației noastre.„
Se știe că actorul nu face donații doar prin intermediul fanilor săi.
Veniturile din publicarea cărții „Sessizlik/Tăcerea„ sunt donate unei asociații.
„„Tăcerea„ reprezintă de fapt povestirile pe care le-am scris de-a lungul anilor adunate într-o carte. Semnificația tăcerii este diferită de la persoană la persoană. Pentru mine, tăcerea e foarte puternică. Tăcerea are o voce și în carte se aude de multe ori. Sunt foarte fericit că încasările vor fi donate asociației Darüşşafaka. Eu sunt actor fără pretenții de scriitor, dar sper să placă…„ spunea Engin Akyürek.

2 comentarii

  1. Engin Akyurek besides being a great actor, discreet and reserved enough of his private life, is a very sensitive person towards the pain of abused children.

    Congratulations for your great work.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.