S-au căsătorit în 28 august 2022 și în ultima vreme s-a tot vorbit că vor divorța.

Inițial a apărut știrea că s-au certat la aniversarea actriței, iar aceasta a părăsit domiciliul.

Apoi, aceasta a luat atitudine față de speculațiile din social media. Nu a dezmințit atunci zvonul divorțului, ci a fost revoltată că problema lor de familie este asociată cu bârfa conform căreia o actriță căsătorită și un regizor căsătorit ar avea o relație interzisă și a anunțat că va acționa în instanță.

A spus că o va face atât pentru ea, cât și pentru toate colegele de breaslă care, prin astfel de bârfe, sunt puse sub o mare învinuire.

Spunea atunci că nu e de actualitate știrea că a plecat de acasă. Deci a fost cândva, iar atunci se putea citi printre rânduri „m-am întors acasă.„

S-ar fi întors, așa zice și presa mondenă, dar nu au putut remedia nimic și actrița s-ar fi mutat în casa ei unde locuia înainte de a se căsători.

Nu a participat nici la premiera filmului „Iartă-mă„ în care soțul a avut un rol principal.

Birsen Altuntaș anunța aseară că astăzi este de așteptat să vină din partea lor un comunicat de presă cu privire la decizia de a divorța.

Iar comunicatul comun de presă a venit azi.

„Este adevărat că, de o perioadă, am constatat că nu putem continua căsătoria și am decis desfacerea acesteia. Decizia am luat-o într-un cadru de respect reciproc și înțelegere, știm că va afecta familiile noastre și pe mai-marii familiilor noastre, de aceea ne străduim să facem tot ceea ce depinde de noi pentru o desfășurare în cel mai delicat mod, fără a-i prejudicia sau necăji. Vă rugăm în mod special, prieteni din presă, ca în această perioadă să aveți o abordare cu aceeași delicatețe.„

Probabil că le-ar fi fost mai ușor dacă s-ar fi dus în instanță cu un acord de divorț, situație în care instanța ar fi decis la o singură înfățișare, dar legea turcă nu permite divorțul prin înțelegere mai devreme de un an, de aceea una din părți va trebui să intenteze divorțul și să invoce motivele. Dacă instanța va da un termen care va trece de 28 august, aceștia pot prezenta acordul de divorț și se poate pronunța divorțul prin înțelegere.

Poate că există o altă procedură care să-i ajute ca divorțul să se pronunțe rapid. Vom vedea.

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate