Hürriyet anunța azi dimineață că actrița Demet Özdemir s-a certat cu Oğuzhan Koç şi a părăsit domiciliul conjugal.

Actrița a luat atitudine, fără a se referi la ceartă, ci referindu-se mai degrabă la un articol de acum două zile semnat de Birsen Altuntaș. Fără a da nume, jurnalista scria că o actriță de rol principal și un regizor, amândoi căsătoriți, s-ar fi apropiat la platourile de filmare și s-ar fi declamșat o scurtă criză care a întârziat filmările.

Deoarece jurnalista nu a dat niciun nume, s-au făcut tot felul de speculații în social media. Despre mai multe actrițe și folosindu-se un limbaj inadmisibil!

„Este atât de ușor să învinuiți oamenii? Rușine pentru limbajul violent, rușine pentru lipsa de scrupule! În timp ce traversăm zile dificile, agenda noastră ar trebui să fie aceea de a nu uita suferințele și de a ne solidariza pentru viitor. Îmi este rușine că sunt nevoită să aduc explicații din cauza abuzului verbal îndreptat sub expresia „se pretinde că„, spre viața mea privată și a colegelor actrițe căsătorite. De acum încolo voi cere socoteală tuturor celor care mă pun și ne pun sub învinuire. Vreau să știți că mă voi lupta pe calea justiției cu orice calomniază folosindu-se de numele meu. Ajunge!„ a scris Demet Özdemir pe Twitter şi Instagram.

Reclame
Reclame
Reclame