Anul trecut, de Ziua Îndrăgostiților, Oğuzhan Koç a invitat trupa Sakiler să cânte melodia ‘Dünyadan Uzak/Departe de lume’ și a cerut-o în căsătorie pe Demet Özdemir care a spus „DA„!

S-au căsătorit în luna august.

Potrivit jurnalistului Mehmet ÜSTÜNDAĞ de la Hürriyet, între Demet Özdemir și Oğuzhan Koç a intervenit o primă mare ceartă în urmă cu câteva zile și actrița a părăsit domiciliul.

De fapt, o primă ceartă ar fi intervenit de ziua actriței când prietenii au sărbătorit-o într-un cerc restrâns, deoarece aceasta nu a dorit o petrecere mare și a vrut ca toți cei dragi să facă donații în sprijinul sinistraților.

Mica petrecere a avut loc în casa prietenilor și Oğuzhan Koç ar fi avut un comportament prin care ar fi supărat-o pe soția lui. Cearta a luat amploare, iar Demet Özdemir a preferat să nu să se întoarcă acasă și a rămas la prietena ei Saadet Özsırkıntı. Regretând cele întâmplate, Oğuzhan Koç s-a dus peste câteva zile la platourile de filmare cu un buchet de flori și a prezentat scuze soției.

Demet Özdemir l-a iertat și s-a întors acasă. Fericirea a durat doar câteva zile și iar s-au certat.

După această ceartă, Demet Özdemir ar fi părăsit domiciliul conjugal.

Jurnalistul își exprimă speranța că a fost o ultimă ceartă și „acest cuplu foarte iubit de fani și considerat „cuplu de vis„ își va mai acorda o șansă.„

Poate că el și-ar fi dorit să fie „departe de lume„, dar Demet Özdemir nu-și permite pentru că are un rol principal în serialul„ Mă numesc Farah„ în care joacă excepțional alături de Engin Akyürek.

Niciunul dintre ei nu a confirmat sau infirmat știrea.

Culmea ironiei, Oğuzhan Koç a postat anunțul cu privire la lansarea filmului de pe Disney Plus. Ce film? „SCUZĂ-MĂ!„.

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate