Kıvanç Tatlıtuğ şi Serenay Sarıkaya este un duo care, de-a lungul anilor, a fost foarte așteptat într-un proiect de televiziune sau cinema. Spre bucuria fanilor, cei doi actori au venit pe micul ecran în rolurile principale, Aslan și Devin, din serialul Aile/Familia difuzat de SHOW TV.

Prin profesionalism și naturalețe, aceștia dovedesc că proiectul a meritat așteptarea.

În presa mondenă de ieri a apărut știrea conform căreia Başak Dizer Tatlıtuğ, soția actorului, ar fi fost deranjată de scena sărutului și și-ar fi exprimat dorința să nu se repete, invocând un posibil divorț.

Emisiunea mondenă Pagina a 2-a de la TV8 a adus în discuție știrea, iar reacția lui Kıvanç Tatlıtuğ nu a întârziat, acesta precizând:

„Totul e foarte bine atât acasă, cât și la platouri. Nici nu luăm în seamă aceste știri inventate care se repetă la fiecare proiect.„

De altfel, soția lui a și postat în Instagram Stories preview-ul episodului de aseară.

Invitată la emisiunea „Pagina a 2-a„, jurnalista Oya Doğan (fondatoarea Dizi Doktoru) a spus că înainte de a începe serialul s-a vorbit despre ei ca despre „cuplul de vis„ și era de așteptat să apară astfel de bârfe. A mai spus că de la episodul 4 s-a simțit o compatibilitate foarte bună între ei. Amândoi merg până în profunzimea personajului și nici nu e nevoie de vreo scenă apropiată pentru că ei transmit foarte multe și prin modul în care se privesc.

A mai spus că a avut prilejul să-i vadă de câteva ori pe Kıvanç Tatlıtuğ şi Başak Dizer Tatlıtuğ iar aceștia sunt foarte îndrăgostiți și mai tot timpul se țin de mână.

Despre faptul că la platouri totul e foarte bine, a scris și Birsen Altuntaș care a precizat că este cu adevărat o atmosferă de familie iar actorul, ori de câte ori are ocazia, își etalează talentul de bucătar și le gătește colegilor.

Vă amintiți că actorul a urmat cursuri de gastronomie.

Episodul de aseară a fost lider de audiență la toate categoriile de public.

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate