Hande Erçel se pregătește să revină pe micul ecran în rol de procuror. Se va numi Leyla   în serialul „“İki Yabancı/Doi străini” și o va însoți Burak Deniz care va da viață unui important jurnalist de televiziune, Kenan Öztürk.

Drumurile personajelor Leyla și Kenan se intersectează după ce cadavrul unui om de afaceri a fost găsit în pădure, procurorul ocupându-se de caz iar numele omului de televiziune fiind parte a speculațiilor despre crimă.

În zilele următoare ar fi trebuit să înceapă filmările, dar jurnalista Birsen Altuntaș scrie că a survenit o schimbare și difuzarea a fost amânată pentru la toamnă. Totuși, filmările vor începe în aprilie sub bagheta regizorului Neslihan Yeşilyurt, pe un scenariu de Ethem Özışık. Conform noului plan, se vor filma trei episoade și acestea vor fi difuzate în sezonul care începe în luna septembrie. Din distribuție mai fac parte: Cem Davran, Gülçin Hatıhan, Begüm Akkaya și Feridun Düzağaç. Povestea este semnată de Onur Şener și Lokman Maral.

Dacă la vară va fi liberă. probabil că actrița va filma pentru Disney Plus.

Așa cum deja știm, producătoarea de succes Asena Bülbüloğlu a reușit să o convingă pe Hande Erçel să accepte rolul principal în serialul “Denizkızı/Sirena”, o producție MF Yapım, pe un scenariu scris de Ayșe Kutlu, care se va filma sub bagheta regizorului Yusuf Pirhasan. Povestea aparține producătoarei Asena Bülbüloğlu și regizorului Yusuf Pirhasan.

Profesional îi merge bine, la fel și sentimental. După speculații în presă, s-a confirmat relația actriței cu omul de afaceri Hakan Sabancı. Aceștia au fost împreună la Paris, iar la întoarcere au fost văzuți la aeroport.

Acum se pare că sunt în Finlanda unde pot admira Aurora Boreală.  

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate