O revistă a dedicat unui cuvânt o copertă şi o actriță a desenat acest cuvânt în culorile sentimentelor sale. O înlănțuire întru speranță, primăvară, zile frumoase.

Este vorba despre revista ELLE și HANDE ERÇEL.

„Într-o dimineață, ne-am trezit în cel mai mare și adânc punct de rupere al nostru. După acea dimineață, ne-am luat speranța din disperarea noastră, furia din vulnerabilitatea noastră, puterea de la cei care nu și-au putut face auzit glasul. Ne-am ridicat să ne întoarcem fețele către soare, jurând să nu uităm, în agitația noastră zilnică, furtuna nesfârșită din noi și să nu renunțăm niciodată la speranță. De-acolo, de unde ne-am rupt, ne-am înlănțuit pentru a nu lăsa niciun copil sub dărâmături, în întuneric. Am promis să vindecăm împreună fiecare rană, să ne vindecăm cu iubire, am promis primăveri și zile frumoase.” spune Hande Erçel.

Coperta creată de actriță va ajunge, grație brandului pentru care este imagine, pe multe tricouri, iar sumele încasate vor fi donate Asociației pentru Dezvoltarea Sănătății și Educației care are sediul în Hatay și care va avea grijă ca toți acești bani să ajungă la cei care au atâta nevoie.

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate