A devenit imaginea unui brand internațional.

Revelația acestui sezon, producția OGM Pictures pentru Star TV, serialul Yalı Çapkını/Craiul de la conac, este proiectul cel mai urmărit atât la TV cât și în mediul digital.

Astfel, tinerii și talentații Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir își continuă ascensiunea și sunt în atenția brandurilor importante.

Conform jurnalistei Birsen Altuntaș, Afra Saraçoğlu a devenit imaginea brandului Garnier.

Afra Saraçoğlu a demonstrat că își gestionează foarte bine cariera. Anul trecut a ales un serial digital, „Yeşilçam”, unde a jucat cu Çağatay Ulusoy.

Apoi a ales  teatrul, deși i s-au propus sume importante pentru roluri în seriale, jucând alături de Nurgül Yeşilçay în piesa “Bir Barda Bir Gece/O noapte într-un bar” cu care a avut mare succes.

Nurgül Yeşilçay este cea alături de care a debutat în actorie Afra Saraçoğlu.

Așa cum probabil vă amintiți din cele scrise la vremea respectivă, când se căuta o tânără pentru rolul fiicei personajului interpretat de Nurgül Yeşilçay în filmul lui Özcan Deniz “İkinci şans/ A doua șansă„, mama tinerei Afra i-a trimis lui Özcan Deniz , prin intermediul Instagram, o fotografie a fiicei sale spunându-i că s-ar potrivi foarte mult pentru acel rol. A fost chemată la casting și în scurt timp a început pregătirile pentru film.

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate