Kıvanç Tatlıtuğ a stat de vorbă cu reporterii care îl așteptau la ieșirea dintr-un restaurant.

Acesta a fost întrebat despre filmul Last Call For Istanbul, producție OGM Pictures, o poveste despre New York, dragoste și a doua șansă, care va fi pe Netflix și unde o are ca parteneră pe Beren Saat.

Îndrăgitul actor a spus că este un film minunat și colaborarea cu Beren Saat este foarte confortabilă. A spus că a fost foarte frumos, filmările au decurs într-un mod foarte plăcut.

Chiar dacă, din pricina faptului că au filmat în străinătate, când și când au existat dezavantaje, în general totul a fost minunat.

A mai spus că nu a putut participa la seara Netflix pentru că a avut Covid, dar s-au vindecat și acum sunt bine cu toții.

A fost întrebat despre „Kral kaybederse/Când regele pierde„, serial în care s-a scris că va juca alături de Beren Saat și despre noul proiect și faptul că va fi partener cu Özge Özpirinçci.

Acesta a spus că tehnic nu a fost posibil să rămână în acel proiect, iar în privința partenerei de serial, subiectul nu este de competența sa, îl depășește, este ceva de care se ocupă casa de producție și nu vrea să vorbească despre subiect. A confirmat semnarea contractului pentru noul serial (Aile/Familia). Nu a putut da detalii spunând că vor fi informați în timp.

Reporterii l-au întrebat și despre fiul său Kurt- Efe care are opt luni și îi seamănă fiind blond și cu ochi albaștri.

Întrebat despre sentimentele lui de tată, a spus că e minunat, e viața de dinainte și după nașterea lui Kurt Efe. S-au schimbat multe, de la starea mentală, până la modul în care se trezește dimineața.

Știind că unul dintre reporteri are copil, i-a spus că ar lua microfonul și l-ar întreba pe el. L-a întrebat și pe celălalt reporter dacă are copil și, aflând că nu are, i-a urat să aibă parte cândva de un astfel de sentiment.

A mai fost întrebat dacă o ajută pe soția sa la creșterea copilului, actorul a răspuns că o ajută total, cu toată iubirea, subliniind că viața este comună din toate punctele de vedere.

A mai fost întrevat dacă bebelușul Kurt Efe este cuminte, dacă plânge nopțile.

Tatăl a răspuns că e un bebeluș obișnuit, cu reacțiile obișnuite, plânge, reacționează, e foarte frumos și fiecare moment cu el este o altfel de experiență.

A mai fost întrebat despre noile tatuaje, despre semnificațiile acestora.

A confirmat faptul că tatuajele sunt noi, dar semnificațiile le-a păstrat pentru sine.

Noile tatuaje sunt un trandafir și prima strângere de mână cu Kurt Efe.

Milliyet a publicat fotografiile acestor tatuaje.

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate