În perioada 20 noiembrie- 18 decembrie 2022 va avea loc cea de-a 22-a ediție a Campionatului Mondial de Fotbal.

Se va desfășura la Qatar, prima țară arabă majoritar musulmană care organizează o competiție de o asemenea anvergură.

Multe nume celebre, din întreaga lume, vor fi prezente la manifestările prilejuite de acest important eveniment sportiv.

Conform Dizi Doktoru, actrițele Tuba Büyüküstün şi Meryem Uzerli au fost invitate pentru a participa la manifestările din Qatar. Fiecăreia în parte i s-a oferit suma de 500.000 de dolari.

Dacă  staffurile vor ajunge la un consens, cele două actrițe, celebre și în Orientul Mijlociu pentru rolurile din producțiile importante în care au jucat, vor ajunge luna viitoare în Qatar contribuind la imaginea evenimentului.

Până vom afla dacă Tuba Büyüküstün şi Meryem Uzerli vor răspunde afirmativ invitației organizatorilor, trebuie să amintesc că există cineva care deja și-a adus aportul de imagine.

Fahriye Evcen Özçivit a fost în luna mai la Doha unde a participat la cea de-a 18-a ediție a Expoziției de bijuterii și ceasuri. A fost invitată atunci să viziteze și unul dintre stadioanele în care s-au investit foarte mulți bani și unde se vor desfășura unele meciuri ale evenimentului sportiv.

În postarea de pe Instagram, actrița a precizat că este parteneriat plătit și a mai scris că primul gol este înscris de ea.

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate