Motivul retragerii


Hürriyet susține că a aflat motivul retragerii lui Kıvanç Tatlıtuğ din proiectul de televiziune “Kral Kaybederse/Când regele pierde”.

Deși s-a speculat că s-a retras deoarece actorul nu a vrut să fie implicat într-un proiect în care există violență împotriva femeii, İsmail Bayrak scrie că motivul ar fi de natură financiară.

Kıvanç Tatlıtuğ ar fi cerut 1.500.000 TL (peste 80.000 dolari) pentru un episod.

Când și Serenay Sarıkaya a cerut 1.000.000 TL (peste 50.000 dolari) pentru un episod, producătorul ar fi început să caute alți actori.

*****

Autoarea cărții și acționara companiei de producție, scriitoarea- psihiatrul Dr. Gülseren Budayıcıoğlu scria deunăzi pe Instagram:

„Mă tot întrebați de Rege, dacă va fi sau nu. Ne străduim să-l realizăm anul acesta. Din anumite motive, Regele nu se poate face atât de ușor. Sau poate dau eu dovadă de prea multă meticulozitate? Dar și el este Rege, la urma urmei…„

*****

Chiar dacă ar fi unul de natură financiară, motivul nu este lipsit de logică.

Fiecare actor ajuns într-un proiect pe o platformă digitală, unde episoadele sunt scurte, programul de lucru este uman (în sensul că nu se lucrează zi și noapte) și actorii sunt foarte bine plătiți, ar fi tentat să emită pretenții față de un proiect tv în comparație cu proiectele digitale în care a fost implicat.

Atât Kıvanç Tatlıtuğ cât și Serenay Sarıkaya au cunoscut confortul colaborării cu marile platforme digitale, tocmai de aceeași pretențiile lor sunt probabil în raport cu acele proiecte.

Reclame
Reclame
Reclame

Un gând despre “Motivul retragerii

  1. chintia

    suma mi se pare pe episod, IMENSA si la unul si la celalalt, deoarece Turcia are foarte multi actori, tineri, talentati, poate nu atat de promovati, dar care probabil vor avea pretentii mult mai mici, oricum suma este foarte mare, ca doar nu-s detinatori de OSCAR.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.