Hande Erçel: „A fost și va rămâne doar un prieten.„


Hande Erçel a fost surprinsă de reporterii mondeni la ieșirea din clădirea agenției de impresariat.

Aceasta le-a declarat că este foarte bine, este foarte ocupată și mâine va fi ziua cea mare, referindu-se la ziua lansării Disney Plus în Turcia.

A mai spus că nu există un proiect asupra căruia a decis și are mari emoții.

Există proiecte pentru care poartă discuții și o emoționează, nu poate vorbi nimic din pricina clauzei de confidențialitate, dar ar putea veni cu ceva surprinzător.

Unul dintre reporteri a întrebat-o despre o declarație a acesteia cu privire la faptul că actrițele sunt percepute în primul rând din punct de vedere al frumuseții. Aceasta a zâmbit și a spus că ceea ce a declarat ea nu prea avea legătură cu unele titluri și subtitluri folosite în presă și nu a vrut să vorbească. Doar a recomandat să se mai citească o dată ce a declarat.

Întrebată despre relația sau despărțirea de Kaan Yıldırım, actrița a răspuns:

„Pot să vă spun că nu există nimeni în viața mea. Sunt foarte prinsă din punct de vedere profesional și sunt foarte fericită. Kaan a fost întotdeauna și va rămâne prietenul meu. Vă mulțumesc.„

Reclame
Reclame
Reclame

Un gând despre “Hande Erçel: „A fost și va rămâne doar un prieten.„

  1. Manuela

    Hande este in momentul actual, cred, cea mai urmarita actrita din Turcia. Vizionez de ceva timp ultimul ei serial si mi se pare fascinanta, talentata, carismatica. Cred ca si partenerii au fost fascinati de personalitatea ei puternica, electrizanta! Fanii, presa, nu pot fi invinovatiti pentru curiozitatea pe care o au relativ la viata ei personala. Pe de o parte, fiind persoană publică, isi asuma acest lucru, pe de altă parte, viata reala a actorilor este, in majoritatea cazurilor, asemeni rolurilor din filme! Daca va juca in viitorul apropiat cu Can Yaman, va fi, cu siguranta, o bomba la nivel international! Imi palce mult si Kerem Bursin, il apreciez și il urmaresc cu placere in rolul Serkan Bolat. Dar, asa cum se intampla in cele mai multe cazuri, relatia Hande-Kerem este de domeniul trecutului…Multumim ca ne tineti la curent cu cele mai noi stiri, relatate cu obiectivitate!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.