Meryem Uzerli a răspuns întrebărilor jurnalistei Ömür Sabuncuoğlu într-o manifestare prilejuită de Festivalul Beyoğlu Culture Road desfășurat sub egida Ministerului Culturii și Turismului din Turcia.

Întrebată „Ce ați fi dorit să schimbați la serialele și filmele turcești dacă ați fi avut o baghetă magică?„, actrița a răspuns:

„Aproape în fiecare serial este înșelată o femeie. O mare dramă. Mi se pare trist. De parcă e firesc ca în fiecare zi să se întâmple așa ceva. Ce bine ar fi ca tinerii să nu perceapă acest lucru ca pe ceva normal. Nu mi se pare ceva sănătos. Media și arta au, la urma urmei, prin ce arată, o responsabilitate față de lume. „

Actrița a mai spus că și-a dori egalitate de genuri, într-un proiect joacă un om, nu un bărbat sau o femeie, iar cei care joacă la același nivel ar trebui remunerați la fel.

A mai fost întrebată despre preferata sa dintre actrițele noii generații și a spus că îi place foarte mult Öykü Karayel pe care o consideră foarte talentată și deosebită ca înfățișare și serialul ei de pe Netflix a avut mare succes.

Dacă viața ei va fi un film, atunci și-ar dori să se numească “Her Zaman Umut” (Întotdeauna speranță) și ar vrea ca rolul să fie jucat de Öykü Karayel.

A avut și cuvinte de laudă pentru industria serialelor din Turcia spunând că în orice țară s-ar duce, se vorbește mereu foarte frumos despre serialele turcești deoarece în Turcia sunt actori incredibili de talentați, regizori foarte buni și proiecte foarte bune.

Întrebată despre cum își alege ținutele pentru festivalurile, evenimentele internaționale, aceasta a răspuns că există oameni care o ajută, altfel nu ar putea face alegeri atât de bune.

Întrebată despre cum își alege ținutele în viața de zi cu zi, a spus că în funcție de starea de spirit, uneori se trezește simțindu-se foarte energică, foarte puternică, alteori își dorește să se ascundă și își alege ținutele ca atare.

Meryem Uzerli va reveni în atenția publicului iubitor de seriale cu un rol principal pentru Disney Plus unde va fi Reyan, proprietara unui restaurant din Urla, un district al provinciei Izmir. Filmările producției Medyapım vor începe în această vară și vor dura aproape patru luni iar fetițele ei o vor însoți.

Reclame

Reclame
Reclame
Publicitate