Kıvanç Tatlıtuğ conduce clasamentul IMDb


Revenirea spectaculoasă cu rolul principal Arman din serialul Yakamoz S-245 pe Nerflix l-a readus pe KIVANÇ TATLITUĞ pe primul loc între actorii turci din prestigioasa bază de date IMDb.

Actorul are o ascensiune de 7.394 locuri și ajunge pe locul 1.750 internațional.

Podiumul este completat de colegele de serial Özge Özpirinçci şi Ece Çeşmioğlu Ölmez, fiecare cu ascensiune remarcabilă.

Și alți protagoniști ai serialului de pe Netflix sunt în clasamentul superior IMDb, dar i-au surclasat: Hande Erçel, Can Yaman şi Kerem Bürsin.

Turcia are săptămâna aceasta 16 nume în TOP 10.000 din peste unsprezece milioane de nume din baza de date IMDb.

Sursa: Socipol

Reclame
Reclame
Reclame

Un gând despre „Kıvanç Tatlıtuğ conduce clasamentul IMDb

  1. este un serial bun, Dacă v-a placut serialul francez/belgian/ european „Into the Night”, în care pasagerii unui avion fug de lumina soarelui. Acest serial merită urmărit. Are legatura cu serialul european, iar Arman/KIVANÇ TATLITUĞ este un personaj interesant, daca cititi Recenziile negative de pe IMDb unde se plâng de exact aceleași probleme pe care le are In the Night, nu puteti avea o imagine corecta, urmariti-l. Poate ar fi trebuit in rolurile masculine secundare actori mai carismatici, poate….dar am constatat ca unii actori pe care i-am considerat foarte carismatici, nu ma refer la primi 10 din totp, ci la alti, nu prea au mai aparut in nicio productie, uni nu mai au nici conturi de socializare, le-au suspendat, blocat, probabil nu mai au nimic in comun cu lumea artistica. Acestea fiind zise, va recomand acest interesant serial pe care l-am urmarit, …si mi-a placut.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.