Este cunoscută pasiunea pentru artă a actriței Hande Erçel, aceasta studiind la Universitatea de Arte Frumoase Mimar Sinan- secția Arte Tradiționale, dar, mai cu seamă, se știe pasiunea sa pentru pictură.

Actrița postează, când și când, fotografii din atelierul de pictură, așa cum a făcut și astăzi.

Hande Erçel  este din iunie 2021 Ambasador al Bunăvoinței Asociației „Viața fără cancer„ și proiectul inițiat de ea, „Fii erou„, a câștigat Premiul „Cel mai bun proiect de responsabilitate socială” Masters of Events by ACE of M.I.C.E Awards.

„Mă cunoașteți din filmele și serialele în care joc. Profesia îmi cere ca în fiecare proiect să joc un rol diferit. Dar aici sunt doar Hande. Cineva care încearcă să fie speranță pentru oameni și să le aducă pe chip un zâmbet câtuși de mic. Aici sunteți voi în rolul principal. Haideți să reușim împreună. Asociația Viața fără Cancer așteaptă sprijinul vostru. Trimiteți un SMS la 4381, cu mesajul „Kahraman/Erou„ și puteți fi eroi pentru mii de persoane.„ spunea actrița.

Încă din aprilie 2020, spunea că pictează pentru un proiect  al asociației „Viața fără cancer„, proiect dedicat copiilor.

Poate că și tabloul de azi e parte a proiectului dedicat copiilor. Tablouri pictate de Hande Erçel şi vândute în beneficiul copiilor care sunt în grija asociației „Viața fără cancer„.

https://www.hurriyet.com.tr/kelebek/magazin/ressam-handeden-cocuklara-41503313

Reclame
Reclame
Reclame