Reputatul producător și regizor Osman Sınav a revenit pe micul ecran cu un serial care a fost aseară lider de audiență la toate categoriile de public.

Acesta declara presei că acest proiect se străduiește să arate o atitudine și că vede Turcia de astăzi drept „Lupul Singuratic„ al Lumii.

A mai spus că nu este un serial istoric.

„Noi povestim despre o atitudine și un personaj. De aceea, nu va avea un parcurs cronologic. Putem sări oriunde. În timp ce povestim un eveniment din 1964, ne putem întoarce înainte de Hristos și de acolo putem ajunge în 1980.„

Acesta spunea cândva că mitologia turcă nu este folosită în serialele și filmele turcești, și sublinia: „Peste tot în lume, industria cinematografică se hrănește cu propriile mitologii…„

Osman Sınav speră că serialul va fi unul de succes.

„Contează nu ce informație oferi publicului, ci ce fel de sentiment îi oferi. Sper ca fiecare dintre telespectatori să întâlnească lupul singuratic din sine. Sper să aducem o poveste care să ajungă la sufletul publicului.„ mai spunea Sınav.

Regizorul serialului este Çağatay Tosun.

Cihan Ünal, Hasan Denizyaran, Damla Colbay, Murat Han, Polat Bilgin, Kürşat Anlıaçık, Hilmi Özçelik, Yaprak Medine, Göktan Oktay Göztepe şi Almina Günaydın formează distibuția serialului.

Audiențele obținute la cele trei categorii de public:

TOTAL- 8,08 rating și 17% cotă de piață

AB- 6,47% rating și 15,36 cotă de piață

20+ABC1- 7,83 rating și 16,53% cotă de piață

Reclame
Reclame
Reclame