Instanța locală s-a pronunțat azi în procesul privind litigiul dintre Elçin Sangu și fosta manager Bașay Okay.

A dispus plata către reclamantă a clauzei de reziliere unilaterală a contractului, în valoare de 100.000 de dolari (1 milioane 350 mii TL) și suma pe care Okay ar merita-o din încasările actriței din publicitate, 2 milioane 378 mii TL, împreună cu dobânda legală pentru o perioadă de șase ani.

*****

Avocatul actriței a transmis un comunicat opiniei publice, comunicat distribuit și de actriță:

„În atenția opiniei publice,

După cum se știe, astăzi a avut loc ultima înfățișare în procesul, intentat împotriva noastră în 2016 și care se desfășoară de aproximativ 6 ani, privind litigiul dintre Elçin Sangu și fosta manager Bașay Okay.

Vă informăm că nu este o decizie definitivă și ne vom exercita dreptul legal, calea de recurs cu cerere de audiere împotriva hotărârii instanței locale, care este vădit contrară legii, procedurii, jurisprudenței, hotărârilor precedente ale Curții de Casație și Curților de Apel.

În această etapă, dorim să informăm opinia publică în privința faptului că vom continua să credem în dreptatea noastră în acest caz și în Superioritatea Dreptului și că vom adresa o invitație tuturor părților interesate, inclusiv membrilor presei.

Mandatar al Elçin Sangu, avocat Ali Demirel„

Elçin Sangu a scris, pe Instagram, în completarea comunicatului:

„Pînă acum am tot tăcut, dar ajunge! Nu am povestit pînă acum ce mi s-a făcut, dar nu voi mai tăcea! Iar aceasta, este invitația mea deschisă pentru toți. Cu drag.„

Reclame
Reclame
Reclame