Răutatea nu mă va descuraja


A avut loc o nouă înfățișare în procesul intentat de impresara Bașay Okay împotriva actriței Elçin Sangu.

La înfățișarea de la Tribunalul de Primă Instanță 14 din Istanbul, s-au prezentat avocații părților și a fost pus în discuție raportul de expertiză pe care l-a adus partea reclamantă. Partea pârâtă a contestat raportul, motiv pentru care s-a acordat un nou termen pentru completarea documentației.

Elçin Sangu a avut o reacție cu privire la acest subiect, distribuind un articol apărut în presă și exprimându-și punctul de vedere.

„Procesul în instanță continuă și nu există o sentință judecătorească pronunțată. Duc și voi duce până la capăt lupta cu cele făcute împotriva mea și a celor dragi mie. Răutatea nu mă poate descuraja.„

Fosta impresară a actriței susține că procesul durează de șase ani. Prin cererea de chemare în judecată, aceasta a solicitat daune de 100.000 dolari pe motivul încălcării contractului dintre părți. Este vorba despre reziliere unilaterală și transferul la o altă agenție de impresariat. Raportul de expertiză arată daune de trei milioane de lire turcești.

Actrița a transmis, încă de la început, prin intermediul avocatului Veysel Ali Demirel că susținerile fostei impresare reprezintă o ficțiune,

În octombrie 2017, la proces a fost prezentă și Müyesser Ses , mama actriței, care a depus mărturie:

“Doamna Başay s-a comportat urât cu fanii. Fiica mea a suferit foarte mult, a avut de pierdut foarte mult. De aceea a rupt relația cu ea. Consider că acele comentarii urâte ale doamnei Bașay de pe internet au fost o piedică în viitorul fiicei mele. Oricum, doamna avea și probleme cu alcoolul. ”

Yunus Özdiken a declarat în 2017: “Elçin a semnat contractul fără să-l citească. Cu mare greutate am obținut un exemplar al acestuia. Când a văzut ce clauze dure are, Elçin s-a necăjit foarte tare.”

Türkü Turan și Kerem Fırtına, colegii din serialul  „Kiralık Aşk„, au declarat că Başay Okay nu și-a făcut datoria de impresar.

Reclame
Reclame

Reclame

5 gânduri despre „Răutatea nu mă va descuraja

  1. Vă mulțumesc pentru articol și clarificări! Fanii actriței au sărit în susținerea ei,ca urmare chiar în aceste momente are 8 milioane de urmăritori pe IG! 👌👏

    Apreciat de 4 persoane

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.