Se ştie că Meryem Uzerli a fost nevoită să renunțe la rolul Hürrem din „Suleyman Magnificul„,  din pricina afecțiunii Burnout (sindromul arderii complete, suprasolicitare profesională sau oboseală cronică).

După ani de zile, Timur Savcı, producătorul serialului, a declarat, cu prilejul unui interviu, că actrița a abandonat filmările și a plecat la Berlin, ceea ce a fost lipsă de respect și o aroganță față de întreaga echipă.

„A fost și pentru mine o surpriză că Meryem a abandonat serialul. În astfel de situații, am sânge rece precum un criminal în serie. A intervenit și fratele ei după aceea, dar am spus că s-a terminat. Nu mai era cale de întoarcere.„ a spus acesta.

Ulterior s-a văzut că plecarea ei a fost cumva legată de viața privată, fiind însărcinată și având probleme în relația personală.

Din pricina celor întâmplate, s-a recurs mai devreme la soluția Vahide Perçin.

Peste ceva timp, când s-au întâlnit, a înțeles în totalitate ce s-a întâmplat și i-a mulțumit pentru tot ce a făcut pentru serial. Este de părere că a fost o călătorie reușită în care ambele părți au avut parte de beneficiu.

Producătorul Timur Savcı, Co-Fondator TIMS&B Productions, este Președinte al TESİYAP (Uniunea Profesională a Producătorilor din televiziune și cinematografie din Turcia).

Fotografii: Instagram

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate