L-a așteptat la aeroport când s-a întors de la Gran Canaria Swim Week și, când reporterul i-a spus că în America o va însoți Kerem Bürsin, pentru a nu o lăsa singură, ea a spus: „Acolo oricum e casa lui, nu vine pentru că nu mă lasă pe mine singură.”

A doua zi, ea era deja la New York însoțită de Bensu Soral și alte prietene.

Ea a postat ieri o fotografie cu ea și el.

El a redistribuit cu comentariul: „Deci vrei să faci să explodeze arhiva…„

Peste vreo trei ore, el a postat în Insta Stories două fotografii. Una cu ei doi, una cu ea, iar comentariul la a doua a fost: „Dacă am găsit-o pe aceasta, de ce nu?„ (referindu-se la fotografie, desigur).

Ei nu i-a plăcut gestul lui și a scris azi pe Twitter:

„Nu pot conștientiza doar eu că ai început războiul răzbunării, nu-i așa? Era de fapt doar o fotografie pe care am simțit să o trimit de dor„

El i-a răspuns:

„Un minut, nu suntem obligați să luăm prea în serios situația asta… Eu am vrut să împărtășesc starea pe care o iubesc cel mai mult la tine.„

Iar ea i-a răspuns:

„La așa ceva, se tace…„

Fanii din social media au perceput situația ca pe manifestare a dragostei, dragoste cu năbădăi și îi iubesc oricum, inclusiv fără filtru și ținute pregătite cu atenție.

Vom vedea spre ce anume se va îndrepta relația lor.

Hande Erçel are dreptate să se supere din cauza postării necontrolate. Când ai peste 25 de milioane de urmăritori pe Instagram și câștigi foarte bine din imagine, imaginea trebuie protejată.

Bine, naturalețea și sinceritate au fost apreciate dintotdeauna, dar uneori intră în coliziune cu ideea de idol.

„Ce așteaptă Hande Erçel de la viitor?„

Nu știm încă, dar titrează InStyle și vom afla din ediția de noiembrie a revistei.

Reclame
Reclame
Reclame