Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Çağatay Ulusoy şi Duygu Sarışın aufost văzuți la un restaurant din İstinye/Istanbul.

Duygu Sarışın nu a vrut să vorbească și doar a salutat reporterii.

Bergüzar Korel a spus că totul este bine și așteaptă să aducă pe lume al treilea copil. (va fi fetiță și se va numi Leila.)

Halit Ergenç şi Çağatay Ulusoy au spus că s-au întâlnit întâmplător și le-a făcut plăcere să ia masa împreună.

Çağatay Ulusoy a cerut permisiunea să se retragă când reporterii l-au întrebat pe Halit Ergenç despre bebelușul care urmează să se nască. Reporterul l-a întrebat (strigând în urma lui) dacă e adevărat că va primi suma de 450.000 TL/episod, dar actorul era plecat deja.

Halit Ergenç a spus că Bergüzar Korel este în ultima lună de sarcină și îi este un pic mai greu, uneori are și dureri, dar sunt dureri normale, e sănătoasă și totul este bine. Nu se știe ziua când va veni pe lume Leila și o așteaptă.

După ce a plecat Çağatay Ulusoy, actorul a fost întrebat despre motivul întâlnirii și a spus că a fost o întâlnire întâmplătoare, dar i-a făcut plăcere deoarece îl apreciază foarte mult pe Çağatay Ulusoy ca actor. L-a întrebat dacă i-a dat sfaturi cu privire la căsătorie și a spus că nu au vorbit despre așa ceva.

A fost întrebat despre sumele de bani vehiculate în presă și i s-a spus că Çağatay Ulusoy va primi 450.000 TL/episod pentru noul proiect, iar Halit Ergenç a spus că nu i se pare corect să vorbească despre ceea ce a scris nu știu cine, în trecut era o rușine să întrebi vreun coleg de breaslă ce sumă primește, iar acum presa mondenă aduce această rușine în știri. I se pare normal ca fiecare să fie plătit pentru munca sa, în orice profesie ar avea, dar i se pare jenant să-și spună opinia despre banii pe care oamenii îi primesc pentru munca lor.