Snob Magazin a descoperit „adevărul șocant despre despărțirea dintre Serenay Sarıkaya şi Kerem Bürsin” dând ca sursă un site monden din Italia care susține că actorul ar fi cerut-o în căsătorie, actrița ar fi răspuns afirmativ însă cu o condiție: convenție matrimonială (contract prenupțial), ceea ce l-ar fi iritat și următorul pas a fost despărțirea.

Înțeleg demersul site-ului monden italian pentru a afla cât mai multe despre un actor de succes și e firesc să caute în arhive, a și menționat că s-a scris în presa turcă din 2019, dar un site turcesc să dea ca o știre proaspătă culisele despărțirii, să susțină că a „ieșit la iveală motivul despărțirii„ și să își exprime curiozitatea în privința răspunsului foștilor îndrăgostiți…

Presa vremii (octombrie, 2019) a scris despre criza contractului prenupțial și despre dezmințirea scurtă și concisă venită din partea lui Bürsin: Bullshit.

Serenay spunea într-un interviu: „Baza unei relații pe termen lung o reprezintă: înțelegerea, iubirea și respectul. O relație bună este arta de a gestiona unul pe altul.„.

Și tot presa spunea în 2019 că aceștia ar fi mărturisit apropiaților că a dispărut emoția din relația lor de patru ani…

Reclame
Reclame
Reclame