Răspunsuri cunoscute


Snob Magazin a descoperit „adevărul șocant despre despărțirea dintre Serenay Sarıkaya şi Kerem Bürsin” dând ca sursă un site monden din Italia care susține că actorul ar fi cerut-o în căsătorie, actrița ar fi răspuns afirmativ însă cu o condiție: convenție matrimonială (contract prenupțial), ceea ce l-ar fi iritat și următorul pas a fost despărțirea.

Înțeleg demersul site-ului monden italian pentru a afla cât mai multe despre un actor de succes și e firesc să caute în arhive, a și menționat că s-a scris în presa turcă din 2019, dar un site turcesc să dea ca o știre proaspătă culisele despărțirii, să susțină că a „ieșit la iveală motivul despărțirii„ și să își exprime curiozitatea în privința răspunsului foștilor îndrăgostiți…

Presa vremii (octombrie, 2019) a scris despre criza contractului prenupțial și despre dezmințirea scurtă și concisă venită din partea lui Bürsin: Bullshit.

Serenay spunea într-un interviu: „Baza unei relații pe termen lung o reprezintă: înțelegerea, iubirea și respectul. O relație bună este arta de a gestiona unul pe altul.„.

Și tot presa spunea în 2019 că aceștia ar fi mărturisit apropiaților că a dispărut emoția din relația lor de patru ani…

Reclame
Reclame
Reclame

3 gânduri despre „Răspunsuri cunoscute

 1. Singura explicație apărută în presă (în 25 august) este că, după toate pregătirile care s-au făcut, și-a dat seama producătorul că este nevoie de un buget mult mai mare decât cel planificat inițial și a renunțat la proiect. Nu am mai văzut altceva.

  Apreciază

 2. Cum bine ati pus titlul, raspunsurile acestea le cunoastem, ce am vrea sa cunoastem este daca Kusursuz o sa mai apara pe undeva?
  Parca era programat pe BluTV dar nimeni nu stie nimic.
  Ne puteti ajuta? Scrie pe undeva de ce nu se mai difuzeaza?
  Multumim.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.