Înainte de a pleca la Kars, pentru a filma noul său proiect, “Âşıklar Bayramı”, alături de Settar Tanrıöğen, unde vor juca rolurile de fiu și tată, Kıvanç Tatlıtuğ s-a întâlnit cu reprezentanții presei cu prilejul lansării colecție de jeanși fabricați din materiale reciclate.

Îndrăgitul actor a subliniat ideea că trebuie să fim responsabili pentru a lăsa generațiilor viitoare o lume în care să poată trăi mai bine.

„Trebuie să ne revizuim obiceiurile, modul în care facem afaceri, modul în care producem și consumăm. Cel mai mare sprijin pe care îl pot oferi ca actor este acela de a ajuta ca informațiile, cu privire la pașii făcuți în acest sens, să ajungă la mase mai largi și fac tot posibilul.„

Despre noul film a spus: „Noi vom povesti despre un tată și fiul său, iar publicul va plânge.„

„Aşıklar Bayramı” este o ecranizare (cu același titlu) a cărții lui Kemal Varol.

Dacă la articolele anterioare am tradus titlul drept „Sărbătoarea îndrăgostiților„, azi trebuie să rectific deoarece cred că termenul de „Âşıklar„ aici nu înseamnă „îndrăgostiți, ci se referă la rapsod/menestrel cântăreț la lăută. ÂŞIK este cel care cântă și recită versuri acompaniindu-se cu un saz, instrument oriental cu coarde.

Îl vom vedea pe Kıvanç Tatlıtuğ în rol de avocat. Avocatul Yusuf.

Settar Tanrıöğen va fi Heves Ali, maestru cântăreț la lăută.

*****

„Transformarea albastră a început! Materialele reciclate au devenit jeanși cu experiența de 30 de ani Mavi. Foarte frumos!

Mavi Pro Sport Repreve Jean: Cea mai nouă formă de reciclare!„

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate