Până când îl vom vedea în rolul Arman, biolog marin și instructor de scufundări cu spirit liber, pregătit să participe la o misiune de cercetare submarină, în serialului „Bir Denizaltı Hikâyesi/O poveste submarină„, Kıvanç Tatlıtuğ este Arman,Special Guest al serialului de succes de pe NETFLIX Into the Night, producție belgiană cu distribuție internațională ( Belgia, Franța, Germania, Italia, Polonia, Rusia și Turcia).

În sesiunea Q&A de pe Instagram, Ranini era întrebată, zilele trecute, când vom putea urmări povestea submarină Netflix.

Răspundea:

„Nu știu, dar sunt de părere că în a doua jumătate a lui 2022. Presupun că data difuzării va fi planificată și în funcție de sezonul al doilea al Into the Night.„

Mai spunea că NETFLIX ar putea anunța în 25 septembrie proiectele globale, iar cele din Turcia în octombrie- noiembrie., dar nu este sigură deoarece NETFLIX are foarte multe proiecte.

Așadar, ar putea urma un al treilea sezon Into the Night cu Kıvanç Tatlıtuğ și apoi „Bir Denizaltı Hikâyesi/O poveste submarină„, Vom vedea!

Reclame
Reclame
Reclame