În această seară, la ATV


ATV va difuza în această seară, de la ora 20:00, “Öteki Taraf/Dincolo”,THRÍLLER-ului semnat (scenariu, regie, rol principal, producție) Özcan Deniz, care are o distribuție de excepție: Özcan Deniz, Meryem Uzerli, Aslı Enver.

Özcan Deniz spunea că a ales să vină în atenția publicului cu un THRÍLLER deoarece consideră că trebuie să încerce ceva nou și ceva din domeniul care îi place, deoarece este foarte interesat de astfel de filme. Mai spunea că în Turcia, unde se fac mai multe filme de comedie și unde există o reală problemă  de conținut, acest gen trebuie să-și găsească locul. Spunea că este o poveste puternică și publicul va fi surprins în mod plăcut.

Özcan Deniz era întrebat într-un interviu despre cum sunt percepute cele două îndrăgite actrițe, Aslı Enver şi Meryem Uzerli.

◊ Să o descriem pe Aslı. Cum este ea percepută?
– Ö.D: Știi cu e când intri într-o casă și există acolo cineva care e iubită de toată lumea, de la bunică la nepot, toată lumea o protejează. Cam așa e percepută.

◊ Fata familiei…
– Ö.D: Exact… În ceea ce o privește pe Meryem, ea a crescut un copil de una singură, acum e în Europa, acum la Dubai sau nu știu pe unde. Face drumuri și are are multe proiecte. Ea este o războinică.

Filmul a fost în cinematografe în decembrie 2017, în aprilie 2020 a ajuns pe Netflix, iar în această seară va fi pentru prima oară la televiziune.

Reclame
Reclame
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.