O cunoaștem din serialul Kırgın Çiçekler/Petale de singurătate. Naz Çağla Irmak va aduce pe marele ecran povestea impresionantă a unei tinere care a învins cancerul de trei ori.

Regizorul filmului este Özgür Bakar, iar din distribuție mai fac parte: Deniz Uğur, Mesut Akusta, Naz Çağla Irmak, Zeynep Elçin, Ahmet Haktan Zavlak, İlker Aksum, Özge Sezince Varley, Şeyma Peçe, Hasan Denizyaran, Cansu Fırıncı, Yurdaer Okur, Meral Çetinkaya, Sedef Şahin, Nisa Sofiya Aksongur.

*****

Rolul a fost propus inițial actriței Neslihan Atagül Doğulu, dar a refuzat.

„Neslihan a comunicat producătorului, cu motivele de rigoare, că nu acceptă proiectul, dar producătorul, în ciuda faptului că ea nu a acceptat, a folosit situația ca pe un material de PR. Nu vedem bună intenție în cele întâmplate. Durerea pricinuită de pierderea Neslican-ei e foarte proaspătă. Nu ar trebui să se grăbească…„ spunea Kadir Doğulu în septembrie 2020.

Articol:

Î

n octombrie 2020, Neslihan Atagül Doğulu a explicat că nu se regăsește în proiectul de film despre viața Neslican-ei Tay și de aceea a refuzat.

Articol:

*****

La doar 20 de ani, Neslican Tay a fost răpusă de cancer după ce, în doi ani de zile, l-a învins de trei ori.

Neslican Tay a fost cunoscută, prin intermediul rețelelor de socializare, pentru lupta ei împotriva cancerului și a fost speranță pentru alți oameni care sufereau de această boală.

Neslican Tay, s-a născut în 1998 la Bursa. A absolvit școala primară și liceul în Rize. Cu două săptămâni înaintea examenului pentru facultate, tânăra a aflat că are cancer. A fost nevoită să ia o pauză, apoi, în paralel cu lupta împotriva cancerului, a început să studieze psihologie la Unversitatea Bahçeşehir.

În 2018 a pierdut un picior din cauza cancerului și își spunea „Femeia de fier„. Într-un interviu, aceasta spunea: „Nu am un picior, dar am bucuria de a trăi!. Nu voi da voie ca amputarea piciorului să-mi afecteze viața. Eu nu reprezint doar un picioar. Eu sunt mult mai mult.!„ și devenea speranță și model pentru alți bolnavi.”

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate