Turcia este în lacrimi pentru că tânăra Neslican Tay a fost răpusă de cancer după ce, în doi ani de zile, l-a învins de trei ori.

În vârstă de 20 ani, Neslican Tay a fost cunoscută, prin intermediul rețelelor de socializare, pentru lupta ei împotriva cancerului și a fost speranță pentru alți oameni care sufereau de această boală.

A învins cancerul de trei ori, dar a recidivat. Neslican a luptat cât a putut și a spus că nu se va preda acestei boli.

Neslican Tay, s-a născut în 1998 la Bursa. A absolvit școala primară și liceul în Rize. Cu două săptămâni înaintea examenului pentru facultate, tânăra a aflat că are cancer. A fost nevoită să ia o pauză, apoi, în paralel cu lupta împotriva cancerului, a început să studieze psihologie la Unversitatea Bahçeşehir.

În 2018 a pierdut un picior din cauza cancerului și își spunea „Femeie de fier„. Într-un interviu, aceasta spunea: „Nu am un picior, dar am bucuria de a trăi!. Nu voi da voie ca amputarea piciorului să-mi afecteze viața. Eu nu reprezint doar un picioar. Eu sunt mult mai mult.!„ și devenea speranță și model pentru alți bolnavi.

Neslican Tay a transmis ultimul ei mesaj în 15 septembrie, înainte de a fi dusă la terapie intensivă. ,

„De o vreme nu prea sunt activă pe aici. Odată cu chimioterapia,s-au întâmplat foarte multe probleme. Venele mele nu au mai suportat tratamentul. S-au format arsuri de gradul trei. În aceeași zi, s-a deschis vena portă și a format cheagul care mi-a afectat foarte rău plămânul drept. Brațul drept s-a umflat precum un mutant. Venele nu au au suportat nici celelalte tratamente. Ieri mi s-a pus la gât un nou cateter. S-a pus și apoi s-a scos tubul la plămân. Într-o zi am fost wow, azi foarte bine, altă zi mă întrebam când voi mai fi bine. Nu-i așa că ați obosit până și citind? A fost un dezastru să trăiesc toate astea. Fiind așa, nu am putut să mă ocup de telefon, am dormit, m-am trezit. Nu-mi place să arăt asta aici, dar asta e situația. Încă aștept să fiu bine cât să fiu externată. Cred că este timpul ca totul să fie foarte fruos. Hai, să fie imediat!.„  „

Dar Neslican Tay și-a pierdut viața aseară.

Foarte multe persoane publice și-au exprimat, prin intermediul Twitter sau Instagram, durerea pentru pierderea acestei tinere care a luptat atât de mult pentru viață.

bandicam 2019-09-21 12-44-34-940.jpg

„Poate voi pierde, dar voi pierde luptând.„ Neslican Tay