RANINI scria în octombrie 2020 că „ în 2021 Kıvanç Tatlıtuğ va reveni cu două proiecte OGM Pictures: un serial și un film cu două personaje de neuitat !

A fost Arman, biolog marin și instructor de scufundări cu spirit liber, care se pregătea să participe la o misiune de cercetare submarină, în serialului „Bir Denizaltı Hikâyesi/O poveste submarină„, care va veni pe NETFLIX.

Știrea filmului se confirmă, Kıvanç Tatlıtuğ va juca într-un film OGM Pictures, dar azi aflăm de la Birsen Altuntaș că există și un coproducător, Nar Film, iar fotoliul de regizor aparține premiatului Özcan Alper.

„Aşıklar Bayramı/ Sărbătoarea Îndrăgostiților” ar putea fi ecranizarea cărții lui Kemal Varol.

Și dacă va fi așa…

Este o poveste despre un tată și un fiu,  despre resentimente, furie, vinovăție și dorința de a-l îndepărta din viața lui pe tatăl care, după douăzeci și cinci de ani, îl așteaptă îngenuncheat în fața ușii, cu valiza de lemn într-o mână, iar în cealaltă mână cu un vechi instrument muzical, un tată ca un oaspete jenat care apărea brusc noaptea, sau un fost creditor care venise să șteargă datoria de odinioară, o poveste despre protagonistul romanului, avocatul, care, ca orice fiu, se simte din start învins în fața tatălui său.

În timp ce caută să-și rezolve problema cu tatăl lui, deasupra lui trec norii unei povești de dragoste sfîrșite… Sau poate sunt două povești de dragoste…

Romanul este totodată povestea unei călătorii, din Diyarbakır la Kars, dar și o călătorie în memorie, până în colțurile minții și conștiinței,  o călătorie către relațiile ambigue ale tatălui iubitor de saz (instrument muzical) și secretul femeilor din viața sa, adevăratul și cel mai lung drum fiind acesta.

Tatăl va fi Settar Tanrıöğen. Îl știm din KUZGUN, dar și din producția NETFLIX BİRBAŞKADIR (Este altfel/altcumva/altcineva). Pe NETFLIX România este „Ne-am întâlnit la Istanbul„, Iar versiunea în limba engleză a titlului este ETHOS.

Reclame
Reclame
Reclame