Record în Italia pentru Erkenci Kuș


Într-un interviu acordat jurnalistei Oya Doğan, pentru Dizi Doktoru, proprietarul companiei Global Agency,  İzzet Pinto, recunoscut drept vânzătorul serialelor turcești în lume, acesta fiind cel care a vândut, printre multe alte seriale, „1001 Gece/1001 de nopți„ și „”Muhteşem Yüzyıl/Secolul Magnific”, a mărturisit că în perioada pandemiei au crescut vânzările serialelor turcești.

Întrebat pentru ce seriale există cea mai mare cerere în perioada pandemiei, acesta a răspuns (referindu-se la serialele pe care Global Agency le are în oferta de vânzare, desigur):

„De cea mai mare atenție se bucură „”Muhteşem Yüzyıl/Secolul Magnific” și „1001 Gece/1001 de nopți„.

Și „Erkenci Kuş/Pasărea matinală„ atrage foarte mult atenția.

„Erkenci Kuş„a avut succes în oriunde a fost difuzat. Din Balcani, până în Europa, precum un produs miraculos. Așa cum „1001 Gece/1001 de nopți„și ”Muhteşem Yüzyıl/Secolul Magnific” au succes oriunde se difuzează, aceeași matematică există și la   „Erkenci Kuş„. Atrage atenția cu compatibilitatea actorilor, existența unui conținut vesel, lumina, amplasamentele de filmare, scenariu, regie. Nu există o țară în care nu a prins.„

Episodul final al serialului „Erkenci Kuș„, difuzat de Canale 5 în Italia, a fost urmărit de trei milioane de telespectatori și a obținut o cotă de piață de 20.4, astfel devenind deținătorul recordului pentru cel mai mare număr de telespectatori și cea mai mare cotă de piață pentru un serial difuzat în Italia.

Felicitări!

Reclame
Reclame
Reclame

Un gând despre &8222;Record în Italia pentru Erkenci Kuș&8221;

  1. nu ma mira succesul, Can Yaman il va interpreta pe Sandokan, unul dintre cele mai indragite personaje ale romanelor lui Emilio Salgari un autor foarte iubit, sper ca Can Yaman sa apara in toate cele 5 filme care s-au facut dupa romane, iar in Corsarul Negru un alt roman foarte iubit, adica o serie de romane a lui Emilio Salgari sper sa apara un alt actor turc, nu atat de promovat, dar care este foarte fain, am descoperit c-a jucat anul trecut intr-un film despre un jinn/ creatură supranaturală, …nu prea stiu mare lucru, am mai pomenit de actor…Sper sa fie tot asa, mult succes, eu din pacate m-am profilat pe productiile ce se difuzeaza pe Netflix si HBO-go…

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.