Într-un interviu acordat jurnalistei Oya Doğan, pentru Dizi Doktoru, proprietarul companiei Global Agency,  İzzet Pinto, recunoscut drept vânzătorul serialelor turcești în lume, acesta fiind cel care a vândut, printre multe alte seriale, „1001 Gece/1001 de nopți„ și „”Muhteşem Yüzyıl/Secolul Magnific”, a mărturisit că în perioada pandemiei au crescut vânzările serialelor turcești.

Întrebat pentru ce seriale există cea mai mare cerere în perioada pandemiei, acesta a răspuns (referindu-se la serialele pe care Global Agency le are în oferta de vânzare, desigur):

„De cea mai mare atenție se bucură „”Muhteşem Yüzyıl/Secolul Magnific” și „1001 Gece/1001 de nopți„.

Și „Erkenci Kuş/Pasărea matinală„ atrage foarte mult atenția.

„Erkenci Kuş„a avut succes în oriunde a fost difuzat. Din Balcani, până în Europa, precum un produs miraculos. Așa cum „1001 Gece/1001 de nopți„și ”Muhteşem Yüzyıl/Secolul Magnific” au succes oriunde se difuzează, aceeași matematică există și la   „Erkenci Kuş„. Atrage atenția cu compatibilitatea actorilor, existența unui conținut vesel, lumina, amplasamentele de filmare, scenariu, regie. Nu există o țară în care nu a prins.„

Episodul final al serialului „Erkenci Kuș„, difuzat de Canale 5 în Italia, a fost urmărit de trei milioane de telespectatori și a obținut o cotă de piață de 20.4, astfel devenind deținătorul recordului pentru cel mai mare număr de telespectatori și cea mai mare cotă de piață pentru un serial difuzat în Italia.

Felicitări!

Reclame
Reclame
Reclame