Bergüzar Korel şi Halit Ergenç vor deveni părinții celui de-al treilea copil.

Poate va fi fetiță de această dată!

Actrița a dat vestea printr-o postare pe Instagram.

„După trei ani de zile, cât am fost departe de ecrane, mă pregăteam, de luni de zile, cu o echipă foarte valoroasă, să revin la filmări pentru serialul „Kanlı Yayın/Difuzare sângeroasă„, proiect care mă emoționează foarte tare și unde sunt prezentă și la partea creativă, dar familia mea a avut parte de o surpriză care ne-a uimit foarte tare. Am aflat că sunt însărcinată. A fi însărcinată nu ar fi fost un impediment în a continua proiectul, dar, din păcate, filmările fiind amânate din cauza creșterii cazurilor din pandemie, schimbarea mea fizică nu ar fi fost compatibilă cu personajul și serialul. De aceea am fost nevoiți să amânăm proiectul pentru care am lucrat luni de zile.

Pe de o parte micuțul nostru bebeluș, pe de altă parte despărțirea de un proiect cu care am muncit mult, alături de oameni foarte valoroși… Nu este deloc ușor pentru mine….

În toată această perioadă am lucrat cu oameni minunați. Regizorul nostru Can Ulkay, scenaristul Selim Erkul, producătorul Ahmet Kayımtu şi Julia Berkz, compania de producție Saran Studio și familia Exxen…

Vă mulțumesc foarte mult vouă, colegilor de echipă de la care am învățat foarte multe și cu care am petrecut un minunat proces de creație. Îmi doresc ca drumurile noastre să se intersecteze iar în zile cu sănătate.

Cu iubire.„

Bergüzar Korel şi Halit Ergenç au doi băieți: Ali și Han.

Ali are 11 ani, iar Han s-a născut în ziua de 8 martie 2020.

Sarcină ușoară, Bergüzar Korel!