Can Yaman, Pirat & Domn


Can Yaman a acordat un interviu exclusiv ediției italiene a revistei Vanity Fair, acum când e în intensă pregătire pentru Sandokan.

Actorul a mărturisit că a existat un moment întunecat în viața lui, când slujba tatălui său a început să meargă prost, atât de prost că nu aveau banii pentru a plăti taxele școlare, dar a reușit să depășească momentul.

Și-a suflecat mânecile, și-a urmat instinctele și și-a țintit obiectivul. Acesta este secretul lui.

L-a ajutat foarte mult un prieten special, un mic geniu de origine albaneză. Apoi a câștigat bursă după bursă, a devenit avocat, apoi actor.

A vorbit și despre relația de dragoste cu prezentatoarea de televiziune Diletta Leotta. Actorul spune că este o dragoste loială în care își asumă responsabilitățile, o respectă foarte mult, iar cuvântul cel mai important este confidențialitatea. Ceea ce este cu privire la ei doi, transmit împreună.

A fost întrebat și despre nuntă și a spus că el acționează fără să piardă timp și să facă uz de prea multe cuvinte,

Crede că instinctul este în numele lui Dumnezeu. Își urmează instinctul, dar să păstrăm surpriza…

Reclame
Reclame
Reclame

Un comentariu

  1. Da, el va fi unul dintre actorii turci, care va avea un succes aproape sigur in Italia, cu productiile pe care le va face aici. Datorita lui mai navighez pe instagram din cand in cand, remarc ca nu toti actorii turci au conturi 0riginale/verificate cu chestia aceea albastra, este mai greu sa realizezi daca acel cont este facut de prieteni apropiati, familie, poate vreo iubita care atunci cand se supara, dispare contul. Dar nu este cazul lui Can Yaman. Recunosc am deconectat contul instagram un timp, asa ca nu prea sunt la zi cu informatiile via instagram, citesc unele site despre productiile italiene care vor iesi anul acesta, acolo am dat de Can Yaman si m-a bucurat sa vad ca un actor carismatic, nu stiu cat de talentat, face valuri in Italia si inca ce valuri.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.