Serialul „Camdaki Kız/Fata de la fereastră„ va debuta, la Kanal D Turcia, cu o săptămână mai târziu față de data anunțată anterior. Din 8 aprilie!

Burcu Biricik a declarat pentru Hürriyet că vom vedea o poveste în care personaje care au fost incomplete încă din copilărie încearcă să se țină de viață, iar o viață care arată ca iadul din exterior încearcă să fie transformată într-un paradis.

Întrebată de jurnalistul Hakan Gence „Serialul vorbește despre o poveste psihologică. Ai fost vreodată la psiholog?„, Burcu Biricik a răspuns:

„Da, am fost. Înainte mergeam doar dacă aveam vreo grijă, dar acum mă străduiesc să merg regulat, dar acum are legătură cu profesia mea de actor.

Nu jucăm doar roluri dulci. Când intri într-un rol cu mare profunzime, probleme serioase și petreci 20 de ore pe zi cu un astfel de personaj, e nevoie să mergi la psiholog, la finalul zilei, pentru a te epura. În ultimul timp, merg înainte de proiect. În trecut, înaintea fiecărui proiect, mergeam la antrenorul de actori, dar acum, înainte de fiecare proiect, merg la psiholog.

Sigur că de la antrenorul de actori învăț lucruri foarte bune, dar, când intri în psihologia proiectului, de la psiholog primești răspunsul la întrebarea „Cum ar fi reflectarea actuală a unui personaj care a trăit aceste lucruri în copilăria sa?”.

Întrebată „De ce ne place, în ultimul timp, să urmărim povești psihologice, actrița a răspuns:

„Înainte de corona parcă aveam ochelari de cal. Aveam înaintea noastră o hrană ca trofeu și alergam într-acolo. Spuneam „Să facem și asta„, „Să plătim și creditul ăsta.„ Odată cu  Corona, în viața noastră s-a format un gol absolut neașteptat. Am început să ne întoarcem în noi înșine și să ne întrebăm. Cărțile și serialele doamnei Gülseren Budayıcıoğlu s-au nimerit într-o perioadă interesantă. Și apoi, când îi vedem pe cei care sunt într-o situație mai grea decât cea în care suntem noi, ne liniștim și suntem recunoscători.”

Reclame
Reclame
Reclame