KEREMCEM a fost invitatul realizatoarei emisiunii „Film gibi hayatlar/Vieți ca în filme„ (TRT2) Hülya Koçyiğit, fostă actriță, o legendă a cinematografiei turce.

Înainte de difuzare (duminică, 28 martie), Milliyet a publicat un articol referitor la emisiune.

Keremcem a mărturisit că, desi tatăl lui ar fi vrut ca el să devină arhitect, a absolvit Facultatea de Relații internaționale, apoi pasiunea pentru muzică i-a convins familia să fie înțelegătoare și să-i spună: „Poți să faci ceea ce vrei, dar fă-o cel mai bine și cu plăcere.„

Prima melodie compusă de el a fost în anii de liceu, „Elimde Değil/Nu depinde de mine, pe vremea când nu conștientiza cum se compune o melodie, dacă ar putea fi ascultată de oameni.

Când a decis să scoată primul album, i s-a spus că e o melodie frumoasă și l-au întrebat dacă mai are compoziții, iar în acest mod a descoperit ceea ce-și dorește și faptul că e talentat și plăcut de oameni. Consideră că aceasta este o mare șansă a sa.

Prima experiență ca actor a fost în serialul ‘Aşk Oyunu/Jocul dragostei’. Serialul era pe primul loc în audiențe, dar pentru el nu conta și a înțeles ce înseamnă celebritatea abia în momentul când, așteptând microbuzul pentru a merge la filmări, femeile îl priveau și vorbeau despre el.  

A mai mărturisit că a neglijat muzica o vreme, dar va obține iertarea acelora care îl așteaptă. Pandemia a fost un prilej de întoarcere în sine și a început să pregătească noi melodii.  

Keremcem le-a transmis iubitorilor săi:

„ Ar putea veni un film regizat de mine. Ar putea veni un album, un single în străinătate. Nu v-aș fi spus acestea dacă nu ar fi fost în lucru.„

H.K. – El este unul dintre cele mai importante nume ale muzicii noastre pop și un nume care a confirmat prin actorie, e un domn. Keremcem este cu noi.

K- Dacă aș fi fost fată, m-ar fi chemat Güfte*. Le-am spus alor mei că e bine că m-am născut băiat, altfel ce m-aș fi făcut cu acel nume care seamănă cu „köfte” (chiftea).

H.K.- „Precum chifteaua„! Hahaha. Ești tare drăguț!

Nerelere gideyim/Încotro să merg

K- Am o mamă interesantă. Văzându-mă, în timp ce mă jucam cu degetele, în copilărie, la țărm de mare, a spus „ copilul ăsta vrea să cânte la pian„ și așa am luat lecții de pian…

H.K.- Tinerele fete strigau „Keremcem, Keremcem!„

fragment din serial: „Nu mă voi însura până nu voi găsi dragoste/Mâine mă însor cu Bahar.„

K- M-a întrebat „E concertul tău?„ I-am spus că da și m-a întrebat cum am putut aduce atâta lume acolo.

Son bir kez/Pentru ultima oară

* Güfte – provine din persană și înseamnă partea care cuprinde versurile unei opere muzicale. (Dacă tot suntem aici, să ne amintim că pe sora lui o cheamă BESTE care înseamnă compoziție.

https://www.turkcebilgi.com/g%C3%BCfte

Reclame

Reclame
Reclame