Keremcem a fost invitatul emisiunii „Vieți ca în filme„


KEREMCEM a fost invitatul realizatoarei emisiunii „Film gibi hayatlar/Vieți ca în filme„ (TRT2) Hülya Koçyiğit, fostă actriță, o legendă a cinematografiei turce.

Înainte de difuzare (duminică, 28 martie), Milliyet a publicat un articol referitor la emisiune.

Keremcem a mărturisit că, desi tatăl lui ar fi vrut ca el să devină arhitect, a absolvit Facultatea de Relații internaționale, apoi pasiunea pentru muzică i-a convins familia să fie înțelegătoare și să-i spună: „Poți să faci ceea ce vrei, dar fă-o cel mai bine și cu plăcere.„

Prima melodie compusă de el a fost în anii de liceu, „Elimde Değil/Nu depinde de mine, pe vremea când nu conștientiza cum se compune o melodie, dacă ar putea fi ascultată de oameni.

Când a decis să scoată primul album, i s-a spus că e o melodie frumoasă și l-au întrebat dacă mai are compoziții, iar în acest mod a descoperit ceea ce-și dorește și faptul că e talentat și plăcut de oameni. Consideră că aceasta este o mare șansă a sa.

Prima experiență ca actor a fost în serialul ‘Aşk Oyunu/Jocul dragostei’. Serialul era pe primul loc în audiențe, dar pentru el nu conta și a înțeles ce înseamnă celebritatea abia în momentul când, așteptând microbuzul pentru a merge la filmări, femeile îl priveau și vorbeau despre el.  

A mai mărturisit că a neglijat muzica o vreme, dar va obține iertarea acelora care îl așteaptă. Pandemia a fost un prilej de întoarcere în sine și a început să pregătească noi melodii.  

Keremcem le-a transmis iubitorilor săi:

„ Ar putea veni un film regizat de mine. Ar putea veni un album, un single în străinătate. Nu v-aș fi spus acestea dacă nu ar fi fost în lucru.„

H.K. – El este unul dintre cele mai importante nume ale muzicii noastre pop și un nume care a confirmat prin actorie, e un domn. Keremcem este cu noi.

K- Dacă aș fi fost fată, m-ar fi chemat Güfte*. Le-am spus alor mei că e bine că m-am născut băiat, altfel ce m-aș fi făcut cu acel nume care seamănă cu „köfte” (chiftea).

H.K.- „Precum chifteaua„! Hahaha. Ești tare drăguț!

Nerelere gideyim/Încotro să merg

K- Am o mamă interesantă. Văzându-mă, în timp ce mă jucam cu degetele, în copilărie, la țărm de mare, a spus „ copilul ăsta vrea să cânte la pian„ și așa am luat lecții de pian…

H.K.- Tinerele fete strigau „Keremcem, Keremcem!„

fragment din serial: „Nu mă voi însura până nu voi găsi dragoste/Mâine mă însor cu Bahar.„

K- M-a întrebat „E concertul tău?„ I-am spus că da și m-a întrebat cum am putut aduce atâta lume acolo.

Son bir kez/Pentru ultima oară

* Güfte – provine din persană și înseamnă partea care cuprinde versurile unei opere muzicale. (Dacă tot suntem aici, să ne amintim că pe sora lui o cheamă BESTE care înseamnă compoziție.

https://www.turkcebilgi.com/g%C3%BCfte

Reclame

Reclame
Reclame

10 comentarii

 1. A fost o emisiune de calitate. Si cu noutăți,.nu știam ce meserie i-a ales tatal, nici de regizat film,.melodie intr-o alta tara.
  Frumos. Noi va avem pe dumneavoastră sa ne spuneți, Keremcem world pune in engleza dar e păcat ca nu posteaza si el.
  Vad ca o pagina din Turcia Keremcemailesi a postat toata emisiunea. Dar doar pentru turcii lor care scuze, sunt putini fata de străini.
  Păcat

  Apreciază

 2. Ce articol frunos.

  Știti cumva daca a fost încărcată emisiunea pe undeva?
  Bine, cred ca ne spuneați aici ce a fost si acolo.
  Frumoasă emisiune. Nici el nu a anunțat fanii, nu a postat. Nu știu de ce e asa evaziv cu viața lui profesionala. Vin alții ar trebui sa profite de atenția data de mas media.

  Apreciază

 3. Ce e important, ne spune doamna Guler. Nici eu nu mai urmaresc des postarile altora despre el. Numai aberații.
  E un interviu plăcut si de calitate. Sunt noutăți interesante. A mai zis el de film in Indonezia si melodie pe acolo sau concert. El tot zice si uite mai o melodie, o emisiune, filmul de anul trecut sin Ordu nu s a mai lansat Astept serial cu el, melodiile le ascult de 2 ori aia e. No offense

  Mulțumim mult.

  Apreciază

 4. Ok, am mai spus ca am deconectat contul de instagram asa ca informatii despre el chiar nu mai aveam, nu doar despre ci si despre alti actori turci, care mi-au placut candva, da pare un interviu cu ceva informatii.

  Apreciază

 5. Hello ladies!
  Nu am văzut emisiunea dar pare una speciala, ca în vremurile cand ne-a întrat băiatul asta la suflet. Presa scrie, el e chemat la emisiuni, e bine Poate il „lovește ” vreun proiect, un serial. Proiectele lui sunt interesante, dar melodia sa fie duet cu cineva faimos din tara aia poste. El nu are succes in muzica singur si vedem pe YouTube . Așteptăm cand aveți timp si din emisiune noutăți

  Duminica plăcută. 💜

  Apreciază

 6. Ce frumos. Asta da show de calitate. Imi era dor de Keremcem si oameni frumoși. Va mulțumesc.
  Arhitect..ce tare.
  Interesante si proiectele. Parca urmarea niste itanieni cântăreți, niște posturi de radio de acolo. Dar el trebiie sa aibă succes în tara aia. Dar daca se asociaza cu cineva gen Ayu… Sau chiar cu ea?
  Frumos articol 🌹

  Apreciază

 7. Добър певец и артист пее с Газал,това ли е новият музикален дует!??

  Apreciază

 8. Ce surpriza plăcută. Mulțumim
  Imi lipsesc aceste emisiuni si …Keremcem asa.
  Imi plac proiectele lui. Curioasă sunt in ce tara? Tot in Indinezia? Sau Iran ca are relații:))
  Asteptam si din emisiune noutățile .

  Weekend frumos!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.