Nu există omul bun, ci omul care a învățat să vindece răul din el


Dacă data trecută am scris despre răspunsurile jurnalistei Ranini cu privire la Sefirin Kızı, aici voi aduce răspunsurile despre alți actori, alte proiecte. Le-am grupat câte patru pentru a nu mă întinde prea mult. Îmi place stilul Ranini!

 1. De ce nu știm încă nimic despre serialul în care va juca Serenay Sarıkaya? Răspuns: Pentru că nu a sosit timpul.
 2. Çağatay Ulusoy ar juca într-un serial TV? Răspuns: Dacă va fi o poveste care să-i placă, ar putea accepta pentru un singur sezon. De ce nu?
 3. Cum va fi proiectul cu Kıvanç şi Özge? Răspuns: Între proiectele realizate în parteneriat de Netflix în Turcia, acesta va fi unul dintre cele cu cel mai mare buget. Să dea Domnul să fie foarte cool și minunat.
 4. Dacă vei scrie un serial, ce motto ai alege? Răspuns: Nu există omul bun. Există omul care a învățat să vindece răul din el.

 1. Cum credeți că va fi Șahmeran? Răspuns: Să dea Domnul să fie foarte frumos. (este serialul Netflix pentru care e vehiculat numele Serenay SARIKAYA)
 2. Ce gândiți despre serialul Yeşilçam? Răspuns: Aștept cu emoție.
 3. Hande Erçel şi Murat Akdoğan sunt împreună? Răspuns: Cred că ești nou pe aici. Nu-mi plac mondenitățile și nici cei cărora le plac mondenitățile.
 4. Serialul SICAK KAFA/Cap încins? Răspuns: Da, Cap încins, serial care va fi pe Netflix. Și nu urla. Nu scrie cu majuscule. Scrie cu litere mici.
 1. Dacă Hazal Kaya ar juca iar cu unul dintre foștii parteneri, cine ar trebui să fie? Răspuns: Nu-i așa că asta va dura generații întregi? Absolvenții vor arunca tocile celor care vin din urmă, iar întrebarea va fi adresată din nou cu speranța că se va primi acel răspuns…
 2. Vieți de hârtie sau Miracolul din celula a șaptea? Răspuns: Din multe puncte de vedere, aș alege Miracolul din celula a șaptea pentru că este un film mai curat.
 3. Al doilea sezon de MARAȘLI? Răspuns: 99%, da.
 4. Când va distribui Netflix fotografie de la Pera Palas? Răspuns: Dragă Netflix Turcia, pe tine te întreabă.

 1. Zeynep Günay Tan şi Aslı Enver vor mai colabora oare (sper că da). Răspuns: Aslı Enver și Zeynep Günay Tan au lucrat de două ori împreună. De ce nu ar fi și a treia oară?
 2. Care dintre proiectele ce vor începe pe Netflix TR vă emoționează mai tare? Răspuns: Aștept cu emoție Fatma și Sıcak Kafa, Carlos. (Cine a întrebat probabil că se aștepta să primească răspunsul „Clubul„ pentru că Ranini e în echipa de scenariști!)
 3. Există vreo știre bombă despre care să spuneți că va exploda curând? Răspuns: Există, dar nu va exploda de la mine.
Reclame
Reclame
Reclame

2 gânduri despre „Nu există omul bun, ci omul care a învățat să vindece răul din el

Adăugă-le pe ale tale

 1. Multumesc mult pentru acest regal Ranini.M-am convins inca o data ca Ranini este o jurnalista deosebita. Stie foarte bine sa ocoleasca raspunsurile la unele intrebari, iar la altele raspunde franc si la obiect,depinde de intrebare.
  Cred ca si scenariul pentru seria Club este unul deosebit.Abia astept.

  Apreciază

 2. Mi se pare extrem de interesant acest motto pentru un serial.Am putea face o analogie cu Umbra lui Carl G. Jung.Jung considera ca a-ți cunoaște propria umbră este o sarcină care necesită răbdare și curaj.A ne cunoaște umbra înseamnă să dezgolești in fața ochilor tot ceea ce cu atâta grijă ascundem de noi și de ceilalți.El spunea “crusta noastră de civilizatie ascunde un soi de brută cu aspect preistoric…”Tot ce este mai primitiv, mai bestial și violent în natura umană este atributul Umbrei.E important să ai curaj și să faci primul pas în călătoria ta către sinele tău cel mai autentic, să te autoanalizezi.Odată ce este conștientizată, umbra poate fi transformată, doar așa, energia acesteia poate fi folosită in scop constructiv, devenind sursă de creativitate, de inspirație.
  În altă ordine de idei, aș vrea să spun că abia aștept să văd cum va fi creionat personajul Fistik…în culori vii sau mai dark.Nu știu de ce acest motto m-a dus cu gândul la acest personaj, poate pentru că știu cam ce fel de roluri îl atrag pe Baris.Lui îi place contrastul dintre bine și rău, ca personajul să fie imperfect, dar să-ți capteze atenția din prima clipă…
  Îmi amintesc că ați spus într-un alt articol că jurnalista Ranini are un condei care vă place, spuneați atunci că va plăceau comentariile scrise de aceasta despre “Istanbullu Gelin”.Văzând acum aceste articole, pot spune că și mie îmi place stilul Ranini și aștept cu o și mai mare curiozitate serialul.Cred că îmi va plăcea și “Cap încins”.
  Până atunci, aștept cumințică să ne arate Baris mustața lui cea fistichie, iar dacă nu vrea, oricum o voi vedea când vor cădea frunzele…Când a vrut și el să-și facă un selfie ieri, ghinion de neșansa, a picat Instagramul.N-avem noroc, ce să facem…vorba cântecului.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: