Nimeni nu are dreptul să strice motivația actorilor


Azi a circulat în presă și social media o știre ciudată conform căreia serialul „Sen çal kapımı” va ajunge la final.

Spun că este știre ciudată deoarece, pe de o parte se spune că „încă un serial este sacrificat din cauza audienței„, iar pe de altă parte scrie că s-a luat decizia de final…pentru sfârșit de an.

Având în vedere faptul că suntem abia în martie, finalul anului calendaristic e departe. Probabil au vrut să spună că se va termina la sfârșitul acestui sezon, ceea ce ar însemna în luna mai.

Producătoarea serialului a reacționat vizibil deranjată de aceste știri.

„Îi condamn pe toți cei care scriu fără milă astfel de știri nefondate. Filmările Sen çal kapımı continuă. Nimeni nu are dreptul să strice motivația actorilor și echipei care muncesc din suflet. Suntem cu ochii pe cei care lansează astfel de știri.„ (Asena Bülbüloğlu)

Şi despre Hande Erçel s-a scris că, de o lună de zile, ar avea o relație de dragoste cu un tânăr om de afaceri pe nume Murat Akdoğan şi s-au făcut tot felul de speculații, chiar și glume de prost gust de genul „Murat al 2.lea e în viața ei„

Până acum s-a tot scris că actrița ar avea o relație cu Kerem Bürsin, dar ei au spus mereu că sunt doar prieteni.

Deunăzi, Kerem Bürsin a fost întrebat ce părere are despre faptul că se spune că dragostea lor ar fi una de PR, ar fi pentru reclamă.

Actorul a spus: „Eu nu cred în aşa ceva. Nu există o astfel de lume. În lumea mea nu există dragoste de PR. Suntem oameni şi noi. Nu se poate aşa ceva. Nu ştiu dacă e cineva ce face așa ceva. Dacă există, păcat. Știți că minciuna nu are o viață prea lungă…„

A mai fost întrebat dacă ar vrea să mai joace cu Hande Erçel într-un alt proiect și a răspuns afirmativ spunând că între ei doi este o sinergie foarte bună.

Reclame
Reclame
Reclame

Un comentariu

  1. E clar, presa turcă a început să înnebunească! De o lună de zile (dacă nu și mai bine) asistăm la un asalt a acesteia asupra actorilor turci. Li se pun în cârcă tot felul de acțiuni, vorbe, relații de parcă ar fi pierit orice urmă de bun simț și respect din comportamentul lor și în disperarea jurnaliștilor de a capta atenția (sau în cazul emisiunilor tv – pt rating) nu mai au nici o limită în ceea ce fac. Ei oare, nu realizează că astfel își dezonorează meseria și „lovesc” în niște oameni care se străduiesc să rămână în mintea publicului în mod plăcut prin munca pe care o depun? Căci totuși nu le este ușor nici actorilor să se concentreze și să filmeze ore în șir în diverse locații (uneori departe de familie) iar apoi seara sau în zilele următoare să înceapă să se justifice pentru ce a spus X sau Y, sau mai rău, pentru niște simple supoziții. E urât unde s-a ajuns! Mă bucur că producătoarea a luat atitudine și și-a apărat echipa! E un model de luat în seama și pentru alți producători, regizori.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.