Azi a circulat în presă și social media o știre ciudată conform căreia serialul „Sen çal kapımı” va ajunge la final.

Spun că este știre ciudată deoarece, pe de o parte se spune că „încă un serial este sacrificat din cauza audienței„, iar pe de altă parte scrie că s-a luat decizia de final…pentru sfârșit de an.

Având în vedere faptul că suntem abia în martie, finalul anului calendaristic e departe. Probabil au vrut să spună că se va termina la sfârșitul acestui sezon, ceea ce ar însemna în luna mai.

Producătoarea serialului a reacționat vizibil deranjată de aceste știri.

„Îi condamn pe toți cei care scriu fără milă astfel de știri nefondate. Filmările Sen çal kapımı continuă. Nimeni nu are dreptul să strice motivația actorilor și echipei care muncesc din suflet. Suntem cu ochii pe cei care lansează astfel de știri.„ (Asena Bülbüloğlu)

Şi despre Hande Erçel s-a scris că, de o lună de zile, ar avea o relație de dragoste cu un tânăr om de afaceri pe nume Murat Akdoğan şi s-au făcut tot felul de speculații, chiar și glume de prost gust de genul „Murat al 2.lea e în viața ei„

Până acum s-a tot scris că actrița ar avea o relație cu Kerem Bürsin, dar ei au spus mereu că sunt doar prieteni.

Deunăzi, Kerem Bürsin a fost întrebat ce părere are despre faptul că se spune că dragostea lor ar fi una de PR, ar fi pentru reclamă.

Actorul a spus: „Eu nu cred în aşa ceva. Nu există o astfel de lume. În lumea mea nu există dragoste de PR. Suntem oameni şi noi. Nu se poate aşa ceva. Nu ştiu dacă e cineva ce face așa ceva. Dacă există, păcat. Știți că minciuna nu are o viață prea lungă…„

A mai fost întrebat dacă ar vrea să mai joace cu Hande Erçel într-un alt proiect și a răspuns afirmativ spunând că între ei doi este o sinergie foarte bună.

Reclame
Reclame
Reclame