Afirmație șocantă despre Neslihan Atagül


Așa cum știți, îndrăgita actriță Neslihan Atagül a avut probleme de sănătate, pierderea accelerată în greutate fiind diagnosticată drept sindrom de intestin permeabil, boală din cauza căreia calitatea traiului i-a fost serios afectată.

Actrița a obținut scutire medicală și după zece zile de pauză de la filmările din Muğla, deoarece starea sănătății nu s-a remediat, actrița a fost nevoită să părăsească distribuția serialului.

Cu un tratament adecvat și susținerea colegilor de breaslă și a fanilor, Neslihan Atagül a revenit cu vești foarte bune: interviul în HELLO USA și știrea că va juca într-un film la Hollywood ca parte din distribuția filmului En Los Márgenes în care rolurile principale vor fi jucate de Penelope Cruz și Luis Tosar,

De ieri încoace, mai toată presa turcă a preluat o știre difuzată în cadrul emisiunii mondene de la Beyaz TV „Söylemezsem olmaz/Nu se poate să nu spun„.

De fapt, o afirmație șocantă a uneia dintre prezentatoare: Seren Serengil.

Neslihan Atagül ar fi părăsit serialul din cauza faptului că s-a certat cu cineva și , pentru a nu plăti daune casei de producție, ar fi prezentat scutire medicală.

În cadrul emisiunii s-a afirmat că Neslihan Atagül este o actriță foarte bună, nu-i contestă nimeni talentul actoricesc, dar, în acest caz, nu a dat dovadă de un comportament etic.

Actrița nu a avut nicio reacție față de cele afirmate, dar unii fani spun că s-a îmbolnăvit acum două luni iar boala nu poate dura o viață întreagă și acuză realizatoarele emisiunii susținând că sunt invidioase.

Alți fani susțin că, fiind vindecată, actrița se va întoarce la serial.

Este foarte bine că s-a vindecat și are noi proiecte, dar nu cred că se va întoarce la serial.

Pe principiul enunțat cândva „A fi în natură este în natura mea„, actrița este astăzi în natură.

7 gânduri despre „Afirmație șocantă despre Neslihan Atagül

Adăugă-le pe ale tale

 1. Buna ziua! În ultima perioada, circula FOARTE MULTE știri pe internet ca Neslihan se va întoarce pentru ultimul episod sau ultimele episoade în serial. Știți dacă e adevărat?

  Apreciază

 2. Se spune că , dacă nu poți vorbi frumos despre un om, cel mai bine este să taci….
  E adevărat că asta nu se aplică, din păcate, presei de scandal, care, practic, din asta trăiește…
  Nu sunt fan al acestei actrițe….deci nu pot să mi spun o părere, fie chiar și subiectivă despre ea…
  Spun doar, că Turcia are actori foarte buni, disciplinați, care și respectă meseria, colegii dar cel mai mult și mai mult fanii…
  Eu nu pot să cred că a plecat din proiect lăsând baltă atâția colegi pe care i respectă și care o respectă la rândul lor.
  Nu pot să cred că , odată ce a semnat un contract, nu ar fi făcut tot ce i stă în putință să l respecte până la capăt.
  Cu siguranță, problemele anunțate de sănătate au stat la baza deciziei dureroase, cred eu, de a se retrage.
  Fanii i au rămas alături cu sau fără acest rol pe care a fost obligată să l abandoneze din motive medicale.
  Cei din branșă la fel, fiind iată, curtată pentru proiecte internaționale.
  Referitor la serial, am citit undeva că era prevăzut pentru 55 de episoade, deci, faptul că reușesc să l ducă până la final cu ajutorul altor actori care au sărit în ajutorul producătorilor , este perfect.
  Acțiunea episoadelor recente înțeleg că s a schimbat foarte mult de ceea ce fusese inițial și asta nu ar fi pe plac unora dintre fani.
  Alții, dimpotrivă, consideră schimbarea extrem de benefică , romantică, frumoasă.
  Mai ales datorită cuplului atât de iubit de o mare de fani internaționali, Tuba și Engin.
  E foarte greu să mulțumești pe toată lumea.
  Compromisuri existau indiferent de ce soluție ar fi ales.
  Consider că este de apreciat că actori de un asemenea calibru , cum este Tuba , dar și ceilalți , prieteni buni între ei dar și cu scenariștii și cu regizorul , și care s au chemat practic unul pe altul , au sărit în ajutorul lor și duc filmul până la numărul de episoade stabilit de la început.
  Am citit că , din respect pentru fanii cei mulți ai poveștii inițiale, Neslihan va mai juca un singur episod, asta pentru a fi povestea rotundă și a nu dezamăgi .
  Și că nu se dorește un final cu Tuba și Engin.
  Nu știu cât adevăr este in toate astea sau pur și simplu sunt zvonuri ale fanilor ….
  Până la urmă este foarte frumos să ne gândim că este doar un film și atât.
  Că n viață , poate fi aleasă de noi înșine sau , de ce nu ? , de destin, orice variantă posibilă de final al unei povesti.
  Viața bate filmul.
  Sau filmul este inspirat din povești reale, chiar daca suntem anunțați încă de la început că este doar o ficțiune, născută în mintea scenariștilor …..
  Consider că suntem norocoși , indiferent de cum se termină un film sau cu ce actori.
  Suntem norocoși că am cunoscut actori minunați , care ne au încântat seri sau doar clipe, preț de cât timp am avut de alocat acestei frumoase distracții….
  Consider că am cunoscut iată, oameni adevărați ( numiți în acest caz actori desăvârșiți ) care au sărit fără să se gândească prea mult in ajutorul colegilor, pentru salvarea unui proiect de o asemenea anvergură.
  Mult succes tuturor și multă sănătate ❤️❤️❤️🤗

  Apreciat de 2 persoane

 3. Neputinta si micimea nu trebuie luate in considerare.Sunt foarte multi deranjati de celebritatea lui Neslihan,ca atare incep sa-si puna poalele-n cap,inventind subiecte si denigrind.Deocamdata Neslihan Atagül este cam greu de egalat, din toate punctele de vedere,drept pentru care, ea nu trebuie decit sa-si vada de drumul ei,ca si pina acum,cu profesionalism si demnitate.Sa dea Dumnezeu sa fie sanatoasa,pentru ca sanatatea este singurul lucru(din pacate si cel mai important) de care nu se bucura in totalitate.

  Apreciat de 1 persoană

 4. Va multumesc pentru informatie! Ma bucur pentru Neslihan Atagul ce este din ce in ce mai bine si pentru faptul că a primit o ofertă de a fii într-un proiect internațional alături de actorii de renume poate ca asta si deranjează, Nu este adevărat faptul că Neslihan s-a certat cu cineva din echipa Fiica Ambasadorului cu siguranta am fi aflat până acum , dar e mai bine să denigrezi decât să cauți adevărul, cat despre revenirea ei în serialul Fiica Ambasadorului nu cred ca este adevărat, însă atât Neslihan cat si Tuba sunt cele mai bune actrițe din Turcia! Sănătate va doresc tuturor!🤗🥰

  Apreciat de 2 persoane

 5. Cu scuzele de rigoare pe care le prezint dinainte dar asta deja este „țigăneală la tv”! Consider că „noutățile” prezentate nu onorează respectiva emisiune tv și nouă, telespectatorilor, nu ne aduce în prim plan ceva nou despre proiectele artistice sau în cele personale. În opinia mea este pur și simplu un „țățism” de prost gust pe care eu nu o să îl bag în seama. Serialul continuă (cu sau fără experiența actoricească a lui Neslihan), a fost cumpărat spre difuzare în foarte multe țări și când va fi finalul acestui serial vom fi anunțați. Nu cred că trebuie jignită (de atâta timp) Neslihan numai pentru simplu fapt că a avut probleme de sănătate (asta a fost confirmat medical) și a părăsit serialul. Cred că trebuie depășit momentul că deja o lungim prea mult și ne cam plictisim de acest subiect! Mulțumim și o zi liniștită tuturor! 🌸🌤️

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: