Kerem Bürsin, premiat și insultat


Kerem Bürsin a primit trofeul Cel mai îndrăgit actor de serial în cadrul Premiilor Stelele Anului acordate de Universitatea Tehnică Yıldız de nouăsprezece ani încoace.

Cuvintele actorului la primirea premiului au fost: „Vă mulțumesc foarte mult pentru că m-ați considerat demn de a primi acest premiu. A fost un an greu pentru toți, de aceea nu prea ar fi ceva de spus. Sper să avem parte de ani mai frumoși. Ordinea acestei lumi a rămas repetentă și sper să se schimbe și să ne aștepte ani mai frumoși. Vă mulțumesc tuturor. O seară bună„

Prezentatorul festivității a comentat în momentul când actorul a ieșit din sală:

„Domnul Kerem muncește în condiții grele. Veți avea ochii plini de lacrimi, dar anul trecut a continuat să muncească luând 120 de mii de lire turcești per episod.„

Confruntându-se cu foarte multe reacții negative, acesta a prezentat scuze prin intermediul social media.

Reclame
Reclame
Reclame

2 gânduri despre „Kerem Bürsin, premiat și insultat

Adăugă-le pe ale tale

 1. Avem un proverb care se potriveste foarte bine acestui eveniment…câinele moare de drumul lung si prostul de grija altuia…de fapt, acest prezentator nu a făcut decât să creeze o situație umilitoare pentru el, Kerem si-a dovedit incă o dată superioritatea,buna educație, plecând și refuzând apoi să răspundă intrebărilor legate de declarațiile respectivului. Păcat totuși că există astfel de persoane care își permit să jignească oameni doar pentru faptul că își fac bine meseria și sunt remunerați corespunzător pentru asta!

  Apreciază

 2. Pe mine m-a întristat ceea ce i s-a întâmplat lui Kerem, nu merita să fie tratat așa.L-am văzut cum a părăsit acea sală atât de trist, el care e un om vesel, care are acel zâmbet molipsitor, care pur și simplu te dezarmează…Poate era scuzabilă atitudinea acelui domn prezentator, dacă vorbeam despre un actor arogant, cu harfe și figuri, dar Kerem e o persoană atât de educată, un om cald, care raspunde mereu frumos și elegant, chiar și întrebărilor incomode.
  M-a bucurat susținerea pe care am văzut că a primit-o din partea fanilor lui.Când vezi că atât de mulți oameni te iubesc, nimic altceva nu mai contează.Spunea cineva ceva de genul “ei ți-au luat zâmbetul, dar noi încercam să ți-l aducem înapoi pe chip”.Nu numai că au încercat, dar au și reușit.Frumos!Eu vă felicit!
  Acest episod nefericit care i s-a întâmplat lui, m-a făcut să-mi amintesc de câteva episoade care i s-au întâmplat lui Baris, pe la începuturile lui, când mai mergea pe la televiziuni.E un prezentator, care are un comportament execrabil fața de invitații lui, nici nu vreau să-i spun numele, dar îl știți cu toții.Acel moderator i-a introdus cu forța pe gât un furtun cu heliu lui Murat Dalkilic, de era să-i spargă și dinții.Săracul nu a avut nicio reacție.Cu toate că el ridicase mâna, semn că nu se simțea confortabil și prezentatorul trebuia să se oprească, a continuat să-i introducă acel furtun în gură.Același moderator l-a șters cu forța pe fața pe Baris, de era să-i scoată ochiul, atât de agresiv a fost.A rămas apoi trist până la finalul emisiunii, iar doamna de lângă el, râdea cu gura până la urechi, de fapt, făcea ceea ce știe ea mai bine să facă, adică să râdă.
  Și ne mai mirăm apoi de ce actorii refuză invitațiile televizate.Din cauza unor astfel de prezentatori, care-i fac să se simtă prost cu glumele lor de prost gust, încât rămân traumatizați și nu-și mai doresc să se repete istoria.Poate că traumatizați e prea mult spus, dar n-am găsit acum alt cuvânt mai potrivit.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: