Actriță reținută pentru deținere de substanțe interzise


Potrivit 2.Sayfa și altor publicații turcești, Ayşegül Çınar (care a interpretat rolul Lila în Yasak Elma) a fost reținută pentru deținere de substanțe interzise.

După ce a petrecut câteva ore, alături de prieteni, într-un restaurant din Beylikdüzü, actrița a fost oprită de poliție și, constatându-se că în portbagajul mașinii sale există o cantitate de substanțe interzice, a fost dusă la secția de poliție din Etiler și reținută.

În prima declarație, aceasta a precizat că nu a consumat niciodată substanțe interzise și că a picat în capcana fostului iubit de care nu mai poate scăpa.

„Fostul meu iubit, de care mă străduiesc să scap și care mă amenință întruna, mi-a întins o capcană. Am pierdut rezerva cheii de la mașină, iar acum presupun că el mi-a luat cheia.„

Susa : 2.Sayfa/TV 100

PS. Când spune „fostul iubit„, e posibil să se refere la Furkan Çalıkoğlu care, în luna ianuarie a anului trecut, în timp ce luau masa la restaurant, a stropit-o cu vin și a amenințat-o. Aceasta a reușit să scape sub pretextul că merge la baie. În drum spre baie, a spus unor clienți ai restaurantului: „Prietenul meu mă va omorî. Vă rog frumos să chemați poliția.„ (internethaber.com)

Reclame
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: