Reclame

Çağatay Ulusoy va interpreta rolul principal în serialul „Yeșilçam „, povestea unei renaşteri, în Turcia anilor ’60, epoca de aur a Yeşilçam*. 

Va fi povestea lui Semih Ateş, producătorul de filme renăscut din propria cenușă.

În această poveste îl va însoți Afra Saraçoğlu care va interpreta rolul Tülin Saygı, a tânără și frumoasă aspirantă la statutul de artistă adevărată.

Selin Şekerci va juca rolul unei vedete în vogă, Mine Cansu.

Regizorul serialului este Çağan Irmak.

Proiectului Es Film i s-au mai alăturat:  Ayta Sözeri, Güngör Bayrak și Yetkin Dikinciler.

*Yeșilçam („Pinul verde”) este un metonim al industriei cinematografice turcești, similar cu Hollywood-ul din Statele Unite. Yeșilçam poartă numele străzii Yeșilçam din cartierul Beyoğlu din İstanbul, unde își au sediul numeroși actori, regizori, membri ai echipelor de producție și studiouri.

Yeșilçam și-a cunoscut apogeul din anii 1950 până în anii 1970, când a produs de la 250 până la 350 de filme anual. Între 1950 și 1966, peste cincizeci de regizori de film au practicat arta cinematografică în Turcia. (Wikipedia)

Pentru promo-ul care ne-a dus la o gală de lansare a unui film din acea epocă, au ales melodia „Rüyalar Gerçek Olsa/Dacă visele s-ar adeveri„ (în contextul serialului să-i zicem „Dacă visurile s-ar împlini!)

Interpretare : Emel Sayın Versuri: Hulki Saner Muzica : Hulki Saner