Primele fotografii ale serialului Netflix „Bir Denizaltı Hikâyesi/O poveste submarină„ cu Kıvanç Tatlıtuğ în rolul principal


Filmările serialului original NetflixBir Denizaltı Hikâyesi/O poveste submarină„, de opt episoade, continuă pe coasta Mării Egee.

Serialul aduce povestea lui Arman, biolog marin și instructor de scufundări cu spirit liber, care se pregătește să participe la o misiune de cercetare submarină.

Reclame

Producția OGM Pictures, care se încadrează în genul acțiune-aventură, are în rolul principal pe Kıvanç Tatlıtuğ, iar distribuția este completată de: Özge Özpirinçci, Meriç Aral, Ertan Saban, Ece Çeşmioğlu, Onur Ünsal, Ecem Uzun, Jerry Hoffman, Güven Murat Akpınar, Ersin Arıcı, Alper Saldıran și Hakan Salınmış.

Ca urmare a unui dezastru natural care a lovit lumea, Arman și echipa sa științifică trebuie să urce la bordul unui submarin militar pentru a supraviețui. În timp ce investighează, Arman și echipa sa încearcă să-și dea seama care este misiunea reală a acestui submarin militar. Va reuși Arman, în cele din urmă, să se salveze, să-și salveze echipa și, de fapt, să salveze mult mai mult decât atât?

Reclame

Serialul va fi difuzat simultan în întreaga lume spre sfârșitul acestui an.

Sursa: Ranini TV

Un gând despre &8222;Primele fotografii ale serialului Netflix „Bir Denizaltı Hikâyesi/O poveste submarină„ cu Kıvanç Tatlıtuğ în rolul principal&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.