Cine este İlay Erkök din HERCAİ?


În această seară, de la ora 20:00, va avea loc premiera serialului HERCAİ.

Patti Feuereisen, psiholog și autor american a spus că Hercai este mai mult decât un simplu serial TV și că oferă un studiu profund al psihologiei.

„Actoria este stelară, în timp ce chimia dragostei este supremă”,

Reclame

Ne amintim cum în aprilie 2019, în prima zi a prestigiosului târg de conținut MIPTV de la Cannes, reprezentanții Kanal D au semnat contractul de cumpărare a serialului „Hercai„ pentru Româniaprima țară care a cumpărat acest serial.

Cine este İlay Erkök?

İLAY ERKÖK, interpreta rolului YAREN din serialul de succes HERCAI, serial care va debuta azi la Kanal D România, surprinde telespectatorii prin prestația sa actoricească foarte bună.

İlay Erkök s-a născut la 1 octombrie 1993 în İstanbul şi este absolventă a secţiei de Teatru din cadrul Conservatorului de Stat de la Universitatea Istanbul și a fost prima studentă turcoaică admisă la Academia Regală Scoțiană (secția teatru) unde a câștigat o bursă de un an.

Fiind prima, sigur că au existat și obstacole. Cum le-a depășit? I-a scris reginei despre ce cale ar trebui să urmeze pentru a beneficia de bursa obținută. Și a primit răspuns în doar câteva săptămâni! (Titlul ziarului: „Regina a intervenit pentru o actriță turcoaică„

Întrebată „Când a început aventura în actorie?, aceasta spunea, într-un interviu acordat pentru Suplimentul de Duminică al ziarului Vatan, că în școala primară li s-a cerut să memoreze o tiradă, iar ea a interpretat „a fi, sau a nu fi, aceasta e întrebarea” din HAMLET. Nu înțelegea sensul tiradei, dar aplauzele pe care le-a primit i-au provocat un sentiment aparte.

În alegerea unui proiect, scenariul este cel mai important. Dacă îi stârnește emoții, analizează cât de influent este rolul ce i se propune. Nu preferă un personaj asemănător cu cel interpretat curând pentru că vrea să descopere mereu „un alt eu„

Actriţa a obţinut şi certificatul de scenarist de la Universitatea Beykoz.

Este foarte ambițioasă și determinată! Exact așa cum se anunță Yaren Șadoğlu în serialul HERCAİ!

Un comentariu

  1. Este o super girl!!!! Ce mult a evoluat in ultimii 2 ani. Doar dvs ati vazut in perioada Keremcem ca promite. Bravo ei! Cred ca Keremcem adta nu a suportat z plecarea la filmări si teama ca ajunge mai celebra decât el.
    Bine a venit si in Romania 🇷🇴

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.